Home Vijesti Zastupnik MOST-a se ispričao biračima

Zastupnik MOST-a se ispričao biračima

1458
1

katalinicNakon poplave negativnih reakcija građana koje su uslijedile nakon jučerašnjeg obrata i povratka HDZ-a u igru, biračima se sa svog facebook profila ispričao MOST-tov zastupnik iz sedme izborne jedinice, Josip Katalinić koji je istovremeno i potvrdio kako je dogovorena koalicija HDZ – MOST:

Ispričavam se glasačima MOST-a na ovoj političkoj sapunici.
Iskrena namjera da svima “otvorimo vrata“ za suradnju, ostanemo dosljedni i pokažemo kako su nam „lijevi“ i „desni“ isti, doveli su do toga da smo ispali “loši dečki” i krivci za sve što se dešavalo zadnjih mjesec i pol dana.
Nakon što smo jučer ponovo prevareni, ostale su nam dvije mogućnosti, novi izbori ili odlazak s drugom stranom.
Mogli smo i odabrati opciju novih izbora, ali onda bi se ova sapunica nastavljala još mjesecima. Opet sve ispočetka. Opet bi se karte posložile na isti način. Niti jedna strana ne bi mogla sama složiti Vladu i Sabor.
Ufff… Očekivali smo vaše reakcije, očekivali smo da ćete nas zasuti drvljem i kamenjem, ali ovu sapunicu smo morali zaustaviti.
Siguran sam da ćemo brzom provedbom obećanih reformi opravdati vaše iskazano povjerenje.

1 COMMENT

  1. Ja sam baveći se političkim radom za dobrobit građana svašta čuo i doživio ali nikako ne mogu opravdati ponašanje članova MOST-a ili onih koji su u njemu uopće ostali.
    Ja nisam fan niti SDP niti HDZ-a ali da MOST ide koalirati sa strankom koja je opljačkala RH, strankom koja za mandatara predlaže stranog državljanina koji se predstavlja kao domoljub a da nikad nije uplatio ni 10 lipica poreza u državni proračun mislim da je malo previše.
    Posebno se čudim gosp.Josipu Katalinići koji je od mene osobno i moje stranke uživao posebne simpatije i bio podržan u njegovim aktivnostima i aktivnostima ECO Marišćina.
    Cijeli MOST odnosno ono što je od njega ostalo je dno dna, i bilo bi jako dobro da nas gore spomenuti kao i gđa.Strenja Linić zaobilaze u širokom luku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here