Home Mozaik Zatrudnjela sa samo 13 godina, majci lagala da ima uredan ciklus: ‘Sjedila...

Zatrudnjela sa samo 13 godina, majci lagala da ima uredan ciklus: ‘Sjedila sam i gurala iz sve snage da dobijem menstruaciju’

631
0

Maddie Lambert danas ima 18 godina i četverogodišnju kćer. Osnovna matematika kaže da je rodila s 14 godina, a kako sama kaže, u drugom stanju ostala je sa samo 13 godina.

Svoju priču odlučila je objaviti na internetu kako bi pomogla drugim djevojkama koje se nađu u sličnoj situaciji.

Nije imala sjajno djetinjstvo i, kako kaže, borila se s tjeskobom. U nekom trenutku uspjela se uklopiti među svoje vršnjake i uspjela je pronaći dečka na novogodišnjoj zabavi.

– Bili smo jako mladi i jako naivni, kao što su tinejdžeri naivni, pa se ovo moralo dogoditi.

Istaknula je i da ih u školi nikad nisu učili o zaštiti tijekom intimnih odnosa.

– Imala sam samo 13 godina kada sam počela izlaziti sa svojim prvim dečkom koji je bio godinu dana stariji od mene. O intimnim odnosima nismo znali puno, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nisu nam rekli da je jako lako zatrudnjeti. Stvarno nisam imala pojma da je tako lako ostati u drugom stanju, rekla je Medi u videu koji je objavila na YouTubeu, a vidjelo ga je više od četiri milijuna ljudi.

Bili su zajedno između četiri i šest mjeseci, no njezin je dečko prekinuo s njom i to ju je jako pogodilo.

– Bio sam u užasnom stanju i jako depresivna. Stalno sam spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela povraćati. Nisam znala što se događa. Kad sam shvatila da mi menstruacija kasni, mislila sam da sam trudna. Ali nisam si to htjela priznati, rekla je u videu.

Počela je lagati mami da ima redovit ciklus, a mama se čudila zašto nigdje ne vidi uloške, niti ju je kći tražila da joj ih kupi.

– Sjela bih na WC školjku, pritisnula trbuh i molila Boga da dobijem ciklus. Držala sam se za glavu i “gurala” neću li dobiti ciklus, iskrena je bila Maddie, a potom je dodala kako ju je nakon nekoliko tjedana majka odvela liječniku i saznali su da je trudna.

– Mama me zagrlila i rekla da se ne brinem. Od tada je bilo puno lakše, rekao je Medi. Kada je svom dečku rekla da je trudna, on joj nije vjerovao.

– Kad sam otišla na pregled i vidjela svoju bebu na ultrazvuku, preplavio me osjećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti u redu i da mi je suđeno. Ta beba mi je spasila život jer me učinila boljom osobom, rekla je.

Rekla je i da su joj se ostali tinejdžeri u školi rugali i nazivali je najgorim imenima, ali da nije imala vremena razmišljati o tome jer joj je bilo jako mučno.

Madi je dodala kako su joj obitelj i vjera bili najveća podrška tijekom cijele trudnoće.

– Kad je došao trenutak da je rodim, bila sam prestravljena, ali sve je dobro prošlo. Kad su mi kćer stavili na prsa, to je bio najbolji osjećaj na svijetu, rekla je Madi i dodala kako se nada skorom upisu na fakultet jer želi studirati psihologiju, a kćer će uskoro krenuti u osnovnu školu.

Previous articlePosljednji sati okupacije Hersona: Rusi objavili kraj evakuacije, preostalim vojnicima predložili preoblačenje u civilnu odjeću! (VIDEO)
Next articleKachusa Marije A.Štrajh: Rak prostate među prvima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here