Home Mozaik Zbog ove snimke zmije zgaditi će vam se život, gutala sve do...

Zbog ove snimke zmije zgaditi će vam se život, gutala sve do ovog trenutka, snimak zapanjio javnost (VIDEO)

396
0

Postoji jeziva priča Stephena Kinga o čovjeku koji završi sam na pustom otoku, a jedino što more izbaci s njim je nož i solidna količina droge. Čovjek, po zanimanju kirurg, na kraju toliko poludi da počne sam sebe jesti. Ne zna se je li se to dogodilo i jednoj zmiji, koja je pronađena s repom u trbuhu, no prizor je svakako neobičan.

Autor videa i vlasnik zmije Rob Clark situaciju je spasio sredstvom za dezinfekciju ruku od čijeg je mirisa zmija pustila vlastiti rep. Vjeruje da je riječ o slučajnom gutanju – ova vrsta zmije jede druge, pa joj se očito dogodilo da je mislila da je neka druga zmija, a ne njezin rep, piše Jutarnji list.

– Neki misle da se ovakve stvari događaju zbog stresa, gladi ili visokih temperatura, ali ja mislim da kod nas nije tako. Ova zmija živi u zatočeništvu, gdje joj je osigurana odgovarajuća temperatura i redoviti obroci. Srećom, vrlo brzo se oporavila od ovog incidenta i sada je s njom sve u redu. Moram priznati da mi je ovo prvi ovakav slučaj, a ovu vrstu zmije imam godinama – napisao je Rob ispod videa.

Previous articleGvardiol propustio trening reprezentacije
Next articleKustić o slučaju Livaja: Neke igrice očito postoje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here