Home Sport Kustić o slučaju Livaja: Neke igrice očito postoje

Kustić o slučaju Livaja: Neke igrice očito postoje

228
0

Marko Livaja napustio je pripreme reprezentacije nakon incidenta na otvorenom treningu na Rujevici gdje ga je dio publike vrijeđao. Hrvatsku očekuje završnica Lige nacija i lov na trofej kojeg nikad nije osvojila, a to će pokušati napraviti bez pomoći Hajdukovog napadača. Situaciju je prokomentirao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić.

“Naravno da sam dobio informaciju, imao sam operativni zahvat u Zagrebu pa nisam bio u Rijeci. Čuo sam se kad je donio odluku, čuo sam se s njim, dao sam mu podršku, on se zahvalio, naravno, poštujem njegovu odluku. Mislim da ste i vi sami vidjeli da smo u Savezu napravili sve. U Savezu postoji glasnogovornik koji to komunicira, on je upravo vama dao izjavu i osudio napad”, rekao je za Kustić Dnevnik Nove TV.

“Moram naglasiti jednu stvar, svlačionica, igrači i trener, glavni je Zlatko Dalić i oni su meni dali tu informaciju. Mi smo reagirali na vrijeme”, dodao je i nastavio komentarom na Dalićevu izjavu da je “sve što se događa nakon toga jedna je velika igra”.

“Dali smo podršku i stojimo uz to, konkretno je mislio o neki stvarima da je nešto bilo kako je bilo, osuđujemo prozivke hrvatskih reprezentativaca, Hrvatska je iznad svega, igrice očito postoje nekima kojima ne dogovara što mi radimo zadnjih godina. Ja apeliram na to da damo mir našim igračima i izborniku da pripreme naše igrače, dobra je atmosfera”, poručio je Kustić.

Previous articleZbog ove snimke zmije zgaditi će vam se život, gutala sve do ovog trenutka, snimak zapanjio javnost (VIDEO)
Next articleVIDEO: Gotovo milijun ljudi pogledalo snimku gola iz treće lige Bosne i Hercegovine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here