Home Mozaik Zdravstveno stanje pjevača Stevea Harwella iz Smash Moutha se pogoršava: «Ostaje mu...

Zdravstveno stanje pjevača Stevea Harwella iz Smash Moutha se pogoršava: «Ostaje mu još malo vremena»

141
0

Zdravstveno stanje Stevea Harwella, 56-godišnjeg bivšeg pjevača grupe Smash Mouth, kritično je. Glazbenik je na bolničkom liječenju, kako je rekao njegov menadžer: “Čak i ako je Steve još ovdje s nama, nažalost bit će to samo nakratko”, rekao je Robert Hayes za CNN, ističući da Harwellu podršku pruža i njegova zaručnica. .

Nisu otkrili dodatne detalje: “Nadamo se da ljudi poštuju privatnost Stevea i njegove obitelji u ovom teškom trenutku”, dodao je Hayes.

Kako javlja TMZ, glazbenik je došao do završne faze zatajenja jetre. Harwellu je prije nekoliko godina dijagnosticirana kardiomiopatija, bolest srčanog mišića koja može otežati protok krvi do organa. Nakon početne dijagnoze, patila je od “teških i trajnih zdravstvenih problema, uključujući zatajenje srca i akutnu Wernickeovu encefalopatiju”, stanje koje je ozbiljno utjecalo na njezine motoričke, govorne i memorijske funkcije.

“Njegov je glas jedan od najprepoznatljivijih u njegovoj generaciji”, rekao je Hayes. Harwell je napustio bend 2021.: grupa je nastavila nastupati s novim pjevačem Zachom Goodeom.

Previous articlePar je želio začiniti se*s oponašanjem scena iz erotskog filma: nakon nekoliko minuta to ih je umalo koštalo života
Next articleČeški turist prijavljen zbog fotografiranja djece na plaži

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here