Home Mozaik Žena me uhvatila u se*su s ljubavnicom: Kad je vidjela što joj...

Žena me uhvatila u se*su s ljubavnicom: Kad je vidjela što joj radim, stalno je to tražila od mene

186
0
Photo by Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/photo/photo-of-couple-s-feet-3767393/

Deidre je stručnjakinja za veze – brak, a ovaj put ju je za pomoć zamolio muškarac koji vara svoju ženu, no njegova supruga to do sada nije znala.

Imam potrebe koje ona ne može zadovoljiti i zato sam odlučio to raditi njoj iza leđa. Povrijedio sam je, ali nisam to namjeravao.

Ja imam 47 godina, a supruga 45 godina, u braku smo 22 godine. Naš seks je u početku bio odličan, ali s vremenom se promijenio. Ona se želi seksati samo jednom tjedno i to u jednoj pozi, a ja imam puno veće potrebe.

Godinama sam to trpio, jer su djeca kad su bila mala, a sad već odrasla, otišla. Taman kad smo sami i možemo uživati, njena želja još više opadne. Ne želi da imamo seks, nije zainteresirana.

Pa sam odlučio pronaći nešto preko neta. Viđao sam se sa ženom, rekao sam joj da sam u otvorenoj vezi. Međutim, s vremenom se previše počela vezati za mene, dolazila je i kod mene kući. Moja žena je sve vidjela i povezala. Morao sam joj to priznati.

Bila je slomljena srca, ali odlučila mi je oprostiti. Međutim, sada stalno traži da joj ispričam svoje iskustvo i prepričavam detalje.

Deidre je odgovorila:

Sve to uporno želite prikazati kao da je niste prevarili, kao da ste samo morali zadovoljiti potrebu. Ako je stvarno voliš, moraš je prestati varati, a osim toga sada moraš puno raditi na odnosu s njom i pokazati joj koliko ti je stalo.

Potrudite se obnoviti bliskost s njom na neki drugi način, a ne samo tako da joj ponudite seks. Na kraju, kada se stvari među vama slegnu, vaš seksualni život više neće biti problem.

Previous articleDalić: Imamo slatke brige!
Next articleFOTO: Pobjeda Hrvatske protiv Danske, evo što nam treba u zadnjem kolu za prvo mjesto u skupini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here