Home Mozaik Žena nije rezala nokte 40 godina, dugi su pola metra: ovako...

Žena nije rezala nokte 40 godina, dugi su pola metra: ovako nešto niste nigdje vidjeli

161
0

Znamo da čudan svijet živi posvuda oko nas. No, jedna žena iz New Yorka doslovno pomiče granice poznatog.

Naime, ima nokte duge 56 cm koje nije odrezala 40 godina.

I jasno je da se odmah zapitate kako to funkcionira s tako dugim noktima.

Amerikanka LaRue Drumond čak četiri desetljeća nije rezala nokte! A sve je počelo nevino – poželjela je imati najduže nokte na svijetu kada je ugledala prekrasnu manikuru na rukama žene koju nije ni poznavala.

I tako ih je počela uzgajati, pa sada imaju 56 cm. O njima se brine svaki dan, a cijeli proces njege dosad ju je koštao više od 10.000 eura.

  • Kad sam bila mala, grizala sam nokte do krvi. No uz odlučnost i podršku obitelji uspjela sam iskorijeniti naviku – započela je svoju priču LaRue, prenosi Daily Star.

Redovito odlazi u kozmetički salon jer ih ne može sama održavati, no to radi Marija Ortiz, koju naziva – kraljicom manikure.

  • Potpuno joj vjerujem, manikuru diže na posebnu razinu kreativnosti. Kad je posjetim, samo taj dan uredi moje nokte, jer joj za to treba oko osam sati – ističe.

Iako ne gledaju svi oko nje blagonaklono na nokte, ona ne traži komentare. Drummond se silno trudi da ne slomi niti jedan nokat.

  • Moji su nokti dio moje osobnosti, s njima sam prava ja. Da mi netko pukne tako da se ne može popraviti, bila bih jako tužna – iskrena je.

Mnogi se pitaju kako funkcionira s tako dugim noktima, a ona kaže da joj oni apsolutno ne smetaju te da normalno obavlja sve svoje dnevne obveze, pa tako i one oko djece jer radi kao dadilja.

  • Nadam se da ću oboriti svjetski rekord za najduže nokte. One su moje bebe – zaključila je.
Previous articleČim su vidjeli ovu sliku svoje kćeri, nisu se mogli oporaviti godinu dana
Next articleVozili su se u autu kad su naišli na smrtonosnu životinju: na trenutak je zavladala tišina​

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here