Home Mozaik Žena se razvodi jer joj muž previše steže poklopce na staklenkama: Mnogi...

Žena se razvodi jer joj muž previše steže poklopce na staklenkama: Mnogi su je popljuvali i govorili da je smeće, a ona ludi

148
0
pexels photo 458796
pexels photo 458796

Do sada smo čuli mnogo ludih, glupih i bizarnih razloga za razvod, a i ovaj je u najmanju ruku problematičan.

Naime, jedna je žena otkrila da je njezin suprug posljednjih pet godina namjerno zatezao sve poklopce staklenki.

“I dalje neće priznati da je namjerno zatezao poklopce. Predložio mi je da odemo u bračno savjetovalište, ali ja sam odbila. Nema svrhe.”

Korisnik Reddita pod imenom DirectionProper9461 dovodi u pitanje njezinu nedavnu odluku da podnese zahtjev za razvod od supruga, koji je uporno zatezao poklopce na svim staklenkama u njihovoj kuhinji do te mjere da nije mogla ništa otvoriti.

A cijela priča ide ovako: ‘Njegovo pretjerano zatezanje poklopaca na teglicama je problem otkad je samo dolazio u moju kuću dok smo se zabavljali.

A evo i cijele priče: “Njegovo pretjerano zatezanje poklopaca staklenki predstavljalo je problem još otkako je samo bio u mojoj kući dok smo se tulumarili. U početku je počelo samo sa stvarima koje je koristio, a onda je s vremenom postalo prokleto staklena posuda s metalnim poklopcem toliko bi ih stegnula da ih ne bih mogao otvoriti bez pomoći.”

Agonija traje godinama

“Nije bio veliki problem ako je bio u blizini, ali ako sam bila sama, bilo je tako iritantno. Više puta nego što mogu izbrojati otvorila sam novu staklenku nečega jer nisam mogla otvoriti onu koja je već bila otvoren.”

“Bio je to ciklus koji se ponavljao u posljednjih pet godina. Bila je to samo stvar koja bi eskalirala sve dok ne bih doživio veliki slom i poludio, vrištao, frustriran i očito lud jer je to bila samo paravan. Tada bi se stvari popravile za neko vrijeme a onda bi polako opet postajao problem sve gore i gore dok nisam došao do točke pucanja.

“Isprva je tvrdio da to radi kako bi ‘očuvao hranu svježom’. Nakon mnogih rasprava o tome, inzistirao sam na tome da ne vjerujem da išta održava svježim, a čak i ako to produljuje trajanje stvari, nije me bilo briga ako to je značilo da ne mogu jesti svoju prokletu hranu kad hoću. Samo ću zamijeniti stvari koje se pokvare jer su obično zatvorene.”

A sada dolazi dio kada priča poprima nagli zaokret

“Prije otprilike mjesec dana moj je suprug imao obiteljski hitan slučaj i morao je otputovati izvan države na 10 dana. Prvog dana kada je otišao, otkrila sam staklenku koju nisam mogla otvoriti. Bila sam iznervirana i htjela sam otići u u trgovini da kupim nove kisele krastavce kad se moj susjed pozdravi i da mu javim ako mi nešto zatreba dok mi muža nema.”

“Rekla sam mu da pričeka i donijela sam teglu koju je on otvorio. Sutradan sam ga vidjela vani i zamolila ga da otvori drugu teglu. Ponudio se da dođe otvoriti sve tegle. Pristala sam, a on je ušao, otišao u hladnjak i otvorio sve staklenke osim dvije, koje također nije mogao otvoriti.”

“Zahvalila sam mu i rekla mu da ću mu kasnije tog tjedna ispeći njegove omiljene kolače. Nasmijao se i rekao da to nije neki problem, a nakon što sam potvrdila da se neću uzrujati ako se preostale dvije staklenke unište u pokušaju da ih otvori, odnio ih je kući u svoju garažu da ih otvori na ovaj ili onaj način.”

“Rekao je da me nekoliko puta tijekom godina čuo kako vrištim kako su poklopci staklenki pretijesni i stvarno se pitao jesam li luda ili je moj muž stvarno previše stegnuo poklopce staklenki.”

“Rekao je, znaš da je ovo bilo namjerno. To je bila svaka staklenka, a siguran sam da ne koristi redovito pastu od ljutih papričica ili pire od manga ili bilo što drugo tvoje otmjeno kuhanje. Zatim je podigao dvije staklenke koje je nije mogao otvoriti i rekao je: ‘Ne znam zašto to radi, ali nije bilo slučajno’.”

“Nakon što je otišao, zaključala sam vrata, sjela na kuhinjski pod i plakala. Tada mi je bilo vruće i zavrtjelo mi se. Povratila sam u kantu za smeće. Boljela su me prsa. Palo mi je na pamet da možda imam srčani udar. Mislio sam pozvati hitnu pomoć, ali sam umjesto toga ponovno sjeo na kuhinjski pod.”

“Kasnije se susjed vratio s otvorenom teglom i ispričao se što nije mogao spasiti smokve. Rekao je da je razbio teglu pokušavajući je otvoriti. Ispričao se i za ono što je rekao da je moj muž to namjerno učinio. Uvjeravala sam ga da je sve u redu.”

“Nisam mogla spavati tu noć. Prevrtala sam se cijelu noć. Rekla sam da ne idem na posao. Do 10 ujutro shvatila sam da više ne mogu ostati u braku i dogovorila sam sastanak s odvjetnikom za sljedeći dan.”

“Doslovno nema drugih problema, nema varanja, nema zlostavljanja, imali smo dobar seksualni život, oboje imamo dobre poslove, lijepu kuću, nemamo financijskih problema. Bio je apsolutno zatečen kad je došao kući i rekla sam mu da želim razvod .”

“Još uvijek neće priznati da je namjerno zavrnuo poklopce. Predložio je da odemo u bračno savjetovalište, ali sam odbila. Nema svrhe. Jednostavno ne mogu prijeći preko tih prokletih poklopaca od tegli. Još uvijek sam pomalo luda zbog toga .. Nemam pojma zašto bi zategao svaki poklopac tegle tako čvrsto da ga ne mogu otvoriti.

Nije mi dao nikakav razlog. Još uvijek ne priznaje ni da je to učinio namjerno. Ali pasta od ljutih papričica je u stražnjem dijelu hladnjaka. Koristim ga samo kada spremam indijsku hranu. To je iza drugih stvari. Nikad ga nije koristio. To nije nešto što bi mogao staviti u hranu bez kuhanja. Pasta od papra ne može biti slučajnost. Nije mogla. Možda je stavio pire od manga na tost ili u svoju kašu, ali pasta od papra nije mogla biti slučajnost.”

“O tome se sastoji moj život. Razvod se događa jer je čep moje paste od ljutih papričica bio pretijesan. Da je u pitanju svaka staklenka osim te, možda bih pokušao. Možda bih imao tračak sumnje. Možda bih učinio nešto drugo , ali ja jednostavno ne mogu preboljeti pastu od ljutih papričica. Većina naših prijatelja ili obitelji misli da sam luda ili ljigavac?”

Mnogi su u komentarima stali na stranu autorice govoreći da nije kriva za odlazak.

“Ti nisi loša osoba. Tvoj je muž proveo pet godina namjerno ti zagorčavajući život na male načine, a onda te lagao u lice kako bi mislila da si luda”, napisala je jedna korisnica.

“Ne, ne razvodite se zbog poklopaca od staklenki; razvodite se jer vas muž tjera plinom iz zabave”, složio se drugi korisnik.

Za sve je kriva jedna tegla

“Prije nego što se iseliš, kupi njegovu omiljenu teglu s hranom i super zalijepi sve poklopce”, napisao je jedan.

Korisnici imaju slična iskustva

Također, jedna osoba je podijelila slično iskustvo sa svojim bivšim suprugom:

“Bivši mi je rekao da jednostavno nije čuo naše dvije bebe kad su se noću probudile. Preumoran, jednostavno ih nije čuo. Vjerovala sam mu. Kad je mlađe dijete imalo 3 godine, bivši mi je rekao da je lagao! Nasmiješio se. ‘Znao sam da ćeš ustati svaki put!’ Razvela sam se od njega šest mjeseci kasnije”, napisala je.

Bilo je i onih koji ženu nisu podržavali, te su je smatrali “narcisom”.

“Trebala bi kupiti otvarač za kapke i otići na savjetovanje kako bi svoj narcizam stavila pod kontrolu. Razvedi se od muža kako bi on mogao pronaći nekoga tko ga neće ostaviti zbog jebenih kapaka”, napisao je, prenosi BuzzFeed.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here