Home Mozaik Žena tvrdi da se rijetko tušira i ne koristi dezodorans: Nitko nije...

Žena tvrdi da se rijetko tušira i ne koristi dezodorans: Nitko nije rekao da smrdim

285
0

Ako spadate među one koji se tuširaju nekoliko puta dnevno i ne možete zamisliti kako biste se osjećali da promijenite tu naviku, teško ćete prihvatiti sljedeće – jedna je korisnica TikToka objavila video u kojem je obznanila da se ne tušira pretjerano često i da uopće ne koristi dezodorans.

Addie Kirchner svojom je objavom o siromašnim higijenskim navikama izazvala pratitelje na komentiranje i raspravu, a za znatiželjnike je odmah naglasila da joj nitko nikad nije rekao da smrdi.

“Ne koristim dezodorans. Bez tuširanja izdržavam što je duže moguće”, napisala je u opisu videa, koji je pregledan 128.000 puta. “Idem u krevet prljavih nogu. Četka za kosu? Ne poznajem je”, nastavila je. “Jednostavno me nije briga”, rekla je. “Moja obitelj je zaprepaštena, ali još mi nisu rekli da smrdim.”

Neki su pratitelji pohvalili Kirchner zbog njenog iskrenog stava. “Malo okusa nikad nikome ne škodi”, odgovorio je jedan korisnik, dok je drugi dodao: “Hahahaha, dobro za tebe, živi život po svojim uvjetima, budi sretna!”

Stotine su pratitelja ipak kritizirale tiktokericu zbog njezinih navika
“Razočaran i zgrožen”, napisao je jedan korisnik.

“Užasna fleksibilnost, ali u redu”, složio se drugi, dok je treći sugerirao da je možda samo lijena.

“Ovo mora biti šala, zar ne?” napisao je netko zbunjeno.

Aydan Jane objavila je video rekavši da je ona živi dokaz da se ne morate često tuširati da biste izgledali i osjećali se dobro, poručivši skepticima da ne miriše i da je to bolje za okoliš.

@addiekirchner #dirty ♬ crayola – sia

Još jedna korisnica TikToka ranije ove godine obznanila je da se tušira samo jednom tjedno.

Dr. Julie Russak, privatna dermatologinja s Manhattana, prethodno je rekla za The Post da nema štete u tome da između tuširanja prođe dan ili dva. Međutim, dodala je da problemi s rijetkim tuširanjem mogu nastati zbog bakterija i štetnih toksina koji se nakupljaju na koži.

Previous articleNesreća na Šolti uhvaćena kamerom: Quadom se popeo na gliser, jedna osoba ozlijeđena
Next articleHajduk vodi 0:1 kod Villarreala!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here