Home Mozaik Živi raskošno, ali stanuje u društvenom stanu

Živi raskošno, ali stanuje u društvenom stanu

213
0
pexels max vakhtbovycn 6782426

Zarađuje 5 tisuća eura mjesečno, vozi maxi SUV, ali živi u društvenom stanu dok čeka da joj općina dodijeli veći: polemike na riječi influencerice…

Whitney Ainscough je engleska influencerica i TikTokerica poznata po svojim videima na temu “kako biti loša mama”. Ženi, dakle, kritike svakako nisu strane. No njezin raskošni stil života, u kombinaciji s činjenicom da živi u javnom smještaju, učinili su je pravom metom. Influencerica je, međutim, osim što ne želi napustiti društveni stan, krenula dalje. Otkrila je da zarađuje oko 5 tisuća eura mjesečno, da je kupila Range Rover i da čeka da joj općina dodijeli veći stan.

Riječi influencerice koja živi u društvenom stanu

Influencerica koji živi u javnom stanu objasnila je svoju situaciju za Daily Mail. “Plaćam da bih živjela ovdje. Ljudi koji primaju naknade imaju besplatnan smještaj i ne moraju plaćati ništa. Ja plaćam stanarinu. Račune plaćam od svoje plaće. U čemu je problem? Bih li po njima trebala ostaviti stan potrebnijima i kupiti svoj samo zato što dobro zarađujem od posla? Trebam li se preseliti samo zato što zarađujem više od njih?” Između ostalog, TikTokerica je otkrila i da čeka da joj općina Rotherham dodijeli veći smještaj. “Živim u dvosobnom stanu i ima nas petero. Na listi sam čekanja za veći smještaj.”

“Ne znam kako potrošiti novac, pa sam kupila Range Rover”

Influencerica koja živi u javnom stanu žestoko je napadnuta ovim riječima i pokušala je popraviti situaciju. “Nažalost, ne mogu otići i podnijeti zahtjev za hipoteku. Voljela bih, ali ne mogu jer sam već imala financijskih problema u prošlosti.” No, polemika nije utihnula jer je žena tada dodala da je kupila terenac. “Međutim, Range Rover je moj. Upravo sam ga kupila”, rekla je žena. Zaključujući zatim: “Nemam na što trošiti svoj novac jer, zapravo, ne mogu otvoriti hipoteku zbog svoje financijske prošlosti pa sam odlučila kupiti Range Rover.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here