Home Mozaik 12 dana nakon vjenčanja otkriva da mu je supruga zapravo muškarac

12 dana nakon vjenčanja otkriva da mu je supruga zapravo muškarac

85
0
pexels danu hidayatur rahman 1412074 2852135

“Nije se davala, ali me njena sramežljivost još više zaintrigirala”: priča 26-godišnjaka koji se nesvjesno oženio za muškarca…

Ono što se dogodilo 26-godišnjem Indonežaninu toliko je apsurdna priča da je vrlo brzo postala viralna i obišla cijeli svijet. Dečko se, naime, nakon što se zaljubio u mladu ženu koju je upoznao putem interneta, odlučio njome oženiti. No, nekoliko dana nakon vjenčanja nakon niza “neobičnosti”, smatrao je da je najbolje istražiti i otkrio apsurdnu istinu. Njegova supruga, za koju je mislio da je žena, zapravo je bio muškarac koji ga je prevario.

Prvi spojevi, zaljubljivanje i brak

Događaji su se nedavno zbili u Indoneziji, a 26-godišnjak je šokiran pričom dao intervju za lokalne novine. Dečko je rekao da je upoznao Adindu Kanza Azzahra nakon što ju je upoznao na internetu. Nakon nekoliko susreta 26-godišnjak se potpuno zaljubio, toliko da ju je zamolio neka se mlada žena uda za njega. Mnogi su ga pitali kako je moguće da nije shvatio da je osoba ispred njega muškarac, a ne žena. 26-godišnjak je, međutim, odgovorio da se “Adinda”, kao muslimanka, uvijek predstavljala s velom te da ga je njezina sramežljivost, u kombinaciji s činjenicom da se nije davala, još više zaintrigirala. Njih dvoje, prema rekonstrukciji mladića, su se bili odlučili za ceremoniju s malo uzvanika.

Mislio je da se vjenčao ženom, kasnije je skužio da je supruga zapravo muškarac: otkrivena istina

“Žena” je odlučila ne pozvati nikoga od svoje rodbine na vjenčanje i tražila je 5 grama zlata kao miraz. Međutim, neobičnost se nakon vjenčanja sve više povećala, umjesto smanjivala. Novopečena mladenka je, naime, danima odbijala jesti, a također nije željela upoznati suprugovu rodbinu. Na kraju je 26-godišnjak ipak odlučio ispričati što se dogodilo obitelji koja je počela istraživati ​​”ženu”. Tako je u kratkom vremenu otkrivena istina i 12 dana nakon vjenčanja dečko je otkrio da je njegova supruga, za koju je mislio da je žena, zapravo muškarac. Prijavljeni prevarant je rekao: “Svaki put kad sam od njega tražio novac, dao mi ga je.” “Kada bi se našminkala – rekao je jedan agent – ​​zaista je izgledala kao žena i glas joj je bio potpuno ženstven”. Prevarant je, međutim, prijavljen za prijevaru i iznudu te mu prijeti 4 godine zatvora.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here