Home Sport 12 kandidata za Kup riječkog orla – Coppa dell’ aquila fiumana

12 kandidata za Kup riječkog orla – Coppa dell’ aquila fiumana

299
0

Zaključene su prijave za malonogometni turnir Kup riječkog orla – Coppa dell’ aquila fiumana koji će se 16. i 17. lipnja održavati na malonogometnom igralištu na Srdočima. Na turniru će sudjelovati ekipe Slobodna Država Rijeka, Veleučilište u Rijeci & prijatelji, Rastočine, MNK Ivan, Mate & prijatelji, Reful, Bistro Vlačina, Krnjevo, Citka, MNK Kastav kadeti i Sandi & prijatelji. Za turnir vlada veliko zanimanje, među prijavama je bilo daleko više ekipa nego što ih se može natjecati u dva dana na jednom terenu. Za sve njih organizatori najavljuju mogućnost skorog organiziranja još jednog turnira na istoj lokaciji.

Izvlačenje ekipa će se održati 9.lipnja (subota) U 17h na Srdočima u kafiću “Kod igrališta”. Prvi dan turnira ce se razigravati po skupinama, a drugi dan je rezerviran za knock out fazu. Uz teren je i kafic, koji je jedan od pokrovitelja turnira, te ce gledateljima i sudionicima biti omoguceno praćenje utakmice sa Eura, a bit ce i jela sa rostilja!

Sponzori turnira su: Lista za Rijeku, udruga Slobodna Država Rijeka i caffe bar “Kod igralista” Srdoči, Medijski pokrovitelj turnira je portal Rijeka danas.

Previous articleVIDEO: EK stopira privatizaciju brodogradnje fondovima, Vlada bez rješenja za 3.maj?
Next articleU Malinskoj počele 3. Jadranske igre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here