Home Mozaik Nova sezona edukacije u fizičkom teatru Teatra Rubikon

Nova sezona edukacije u fizičkom teatru Teatra Rubikon

1036
0

Teatar Rubikon 06. listopada 2009. započinje novu sezonu edukacije u fizičkom kazalištu i glumi kroz redovite treninge i intenzivne radionice te vježbe – predavanja. Ove će godine 50% cijene radionica sufinancirati Teatar Rubikon. Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom od 19.30 u studiju HKD-a na Sušaku na 6. katu. Mjesečna članarina jest 120 kn. Za sva pitanja i prijave možete kontaktirati info@rubikontheatre.com.

Teatar Rubikon je već 15 godina prisutan na riječkoj kazališnoj sceni te od svoga početka aktivno djeluje na polju izvedbenih umjetnosti. Do sada su izvedene 22 produkcije (većinom međunarodne), ostvarena 33 gostovanja na brojnim gostovanjima u zemlji i inozemstvu (u posljednje dvije godine dva puta Makedonija, Cipar, Srbija, dva puta Južna Koreja). Teatar Rubikon je dobitnik i mnogih nagrada.

Osim profesionalno vođenih produkcija, jedinstvenost u radu s mladima u Teatru Rubikon jest rad na zajedničkim projektima s profesionalcima – izvođačima. Tako osim vlastitih produkcija polaznici imaju mogućnost rada i na produkcijama s profesionalnim izvođačima.

Previous articleAnalitičari: Korporativne vijesti nemaju znatniji utjecaj na raspoloženje ulagača
Next articleMeđunarodno otvoreno prvenstvo u karateu: 5 prvih mjesta za Riječane

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here