Home Vijesti Festival slobode uskoro u Rijeci?

Festival slobode uskoro u Rijeci?

1132
0

Nakon Festivala slobode u Zagrebu gdje su okupljeni izražavali svoje nezadovoljstvom radom Nacionalnog stožera civilne zaštite tijekom epidemije koronavirusa te isticali kako je covid ne postoji, sada će se isto to okupljanje uskoro održati i u Rijeci

‘Inicijativa „Prava i slobode“ podupire sve građane koji se organizirano ili samostalno zalažu za zaštitu svojih zakonskih prava i sloboda, te je stava da je dužnost svakoga ponaosob štititi prava i slobode zajamčene zakonima i Ustavom, ali i ona temeljena na načelima etike koja mora biti uporište svim donesenim odlukama i zakonima. Na žalost, svjedočimo da je u povijesti ljudske vrste etika kao temelj često izostajala, te izostaje i danas.

Uvidom u širi kontekst aktualnih događanja u našoj zemlji kao odjekom na posljedice nametnutih mjera i njihova utjecaja na život građana tijekom koronakrize, te u vezi s tim druga najavljena događanja za koja se nadamo da će odjekivati miroljubivim tonom te pozivati na mir i dostojanstvo, odlučili smo odgoditi prethodno najavljeni termin Festivala slobode u Rijeci, kako na njih ne bismo utjecali.

Novi termin Festivala slobode Rijeka je 10. listopada 2020. Svim srcem se nadamo vašem povjerenju i vašoj daljnjoj podršci’, stoji u objavi objavljenoj na Facebooku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here