Home Mozaik 19-godišnjak premazao kuhinju svojih roditelja maslacom: Svuda ga je razmazao, a razlog...

19-godišnjak premazao kuhinju svojih roditelja maslacom: Svuda ga je razmazao, a razlog je priča za sebe! (VIDEO)

63
0

Korbin Millett, 19-godišnjak iz Pennsylvanije, uzeo je 13 kg maslaca od kikirikija i pažljivo ga rasporedio po svakoj ravnoj površini u kuhinji svojih roditelja.

I sve zbog lajkova, kako tužno.

MileTt je aktivan na TikToku, gdje je skupio gotovo 300.000 pratitelja. Na svom kanalu voli dijeliti videa na kojima se vidi kako se “šali” sa svojim roditeljima. Najnovija prijevara snažno je podijelila korisnike društvene platforme.

Corbin je zaključio da bi bila sjajna ideja uzeti čak deset kilograma maslaca od kikirikija i rasporediti ga po svakoj ravnoj površini u kuhinji svojih roditelja. Prvo je pokazao video sebe “prije” sa staklenkom maslaca od kikirikija. TikToker je kasnije podijelio “poslije” video maslaca razmazanog po cijeloj kuhinji, uključujući ormariće, pećnicu, radne površine, mikrovalnu pećnicu, aparat za kavu, a čak su i lampe bile prekrivene maslacem od kikirikija.

“Sav maslac od kikirikija pojeli su psi”, tvrdi Millet u videu. Snimka je postala viralna, ali je izazvala raspravu koja nije nužno bila povoljna za tinejdžera.

“Baš me briga ima li [ispod] plastične folije, promijenio bih brave i dobio zabranu prilaska”, rekao je jedan komentator.

Druga osoba je ponašanje tinejdžera vidjela kao “još jedan razlog da nema djece”.

@corbinnmillet No sweets! @bitvae.official #bitvae ♬ original sound – Corbin

Osim što je šala ljudima djelovala katastrofalno, upozorili su na još dva problema. Prije svega, Millet je, izbijajući svoju glupu šalu, protratio mnogo hrane u vrijeme krize, kada se mnoge američke obitelji bore sa siromaštvom.

Na TikTok-u je 19-godišnjak objavio video na kojem se čuje kako muškarac viče na svog sina, koristeći nepristojne riječi.

TikToker je rekao za New York Post da mu je trebalo sedam sati i 13 kg maslaca od kikirikija da izvede “podvalu”. Trebalo mu je dodatnih tri do četiri sata da počisti nered. Ovo nije bio prvi put da se tinejdžer ovako našalio s roditeljima.

Previous articleTurski izbornik: Nismo favoriti, ali Hrvate čeka pakao
Next articleJe li ovo promašaj sezone? Pogledajte što nije zabio Slovak protiv BiH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here