Home Najnovije Brutalno prebio trudnicu: Djevojci (25) polomljena šaka, a poslije batina rodila bebu

Brutalno prebio trudnicu: Djevojci (25) polomljena šaka, a poslije batina rodila bebu

91
0

A.G. (32) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je brutalno pretukao trudnicu M.M. (25) i njena majka Lj.M. (58) u čijoj je kući živio u vikend naselju u okolici Beograda.

Kako Kurir neslužbeno doznaje, brutalno premlaćivanje dogodilo se 5. rujna.

– A.G. je navodno upao u kuću obitelji u kojoj živi i napao djevojku M.M. i njezina majka. Navodno je razlog to što su ga zamolili da napusti njihovu kuću u kojoj je u posljednje vrijeme živio. Tijekom svađe A.G. zgrabio drvenu palicu i divljački pretukao djevojku koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, kao i njenu majku – kaže izvor:

– Toliko ih je tukao da je djevojčici slomio ruku i lubanju, a majci lubanju. Obojica su s ozljedama teškom mukom pozvali pomoć, dok je A.G. uspio pobjeći iz kuće prije dolaska policije i liječnika – objašnjava izvor Kurira.

Kako se saznaje, nasilnik je uhapšen prije dva dana na području Ripnja.

– Sumnja se da se cijelo vrijeme skrivao u okolici, ali se na kraju, nakon dva dana bijega, predao. Saslušan je pred Osnovnim tužilaštvom u Mladenovcu i određen mu je pritvor do 30 dana – kaže sagovornik.

Djevojka još nije ispitana jer se porodila nakon napada.

– Ozlijeđena djevojčica je u bolnici, a beba koja je rođena nakon napada je dobro. Majka je objasnila da je A.G. došao u njihov kraj, te da ih je molio da ostane tu živjeti jer nije imao gdje živjeti, pa su ga primili u svoju kuću – dodaje sugovornik.

Previous articleVIDEO: Voditelj ruske televizije pozvao građane na molitvu zbog strašnih vijesti iz Ukrajine!
Next articlePogledajte kako je Osijek izdominirao očajnu Rijeku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here