Home Mozaik 35-godišnja djevica odbija se*s prije braka: “Ništa bez bračnog prstena, a moj...

35-godišnja djevica odbija se*s prije braka: “Ništa bez bračnog prstena, a moj otac me tjera da koristim Tinder”

90
0

Nema seksa prije braka

35-godišnja djevojka koja se deklarirala kao djevica šokirala je tisuće korisnika društvenih mreža. Na internetu ljudi općenito vole pitanja vezana za seks (uostalom, sjetite se filma Društvena mreža, Zuckerberg je praktički stvorio Facebook kako bi sustavno špijunirao svoju bivšu…).

Chandra Sonali, američke nacionalnosti, ali indijanskog podrijetla, htjela je čuvati svoje kulturne korijene, dakle i seksualne običaje, povezane s njezinom zemljom porijekla. “Prvo mi treba prsten na ruci, nikad ne bih mogla iznevjeriti svoje principe zbog veze za jednu noć”, objasnila je za Insider žena koja je postala “objekt osvajanja” na društvenim mrežama, kao da smo na nagradnoj igri. Sonali je objasnila da je svjesna koliko prvi put može biti bolan, ali ostaje nepopustljiva u jednom: veze “korak po korak” nisu stvar za nju.

“Ja sam Indijka i ponosna sam što nastavljam drevne tradicionalne vrijednosti svoje zemlje: prije je seks bio tabu, sada je previše slobodan, posebno ovdje u Sjedinjenim Državama”. Sonali se prisjeća da se u bollywoodskim filmovima najviše vide strastveni poljupci između glumaca i drugi romantični trenuci poput držanja za ruke. Nadalje, iako tata i mama nikad nisu razgovarali s njom o seksu u njezinoj prisutnosti, tata je još uvijek potiče da pristupi Tinderu kako bi upoznala nove ljude. “Nemam namjeru to učiniti, s obzirom na iskustva koje sam imala s ljudima koje sam upoznao uživo”.

Djevojka se poziva na devet muškaraca s kojima je pokušala uspostaviti vezu. Međutim, nitko od njih devet nikada nije prihvatio njezinu odluku: sve su se htjeli seksati prije braka. “Nisu poštovali ono što je meni važno. S moje strane, naletila sam samo na “kretene” koji nemaju namjeru takav trenutak učiniti posebnim. Čak sam i s posljednjim muškarcem bila žrtva “ghostinga” (ignoriranja i prekidanja komunikacije op.a.), a kamoli da imam ikakve šanse pronaći srodnu dušu na Tinderu”.

Previous article(VIDEO) Guardiola: Što je ono u subotu, Eurovizija? Ne razumijem
Next article“Sine, objasni mi kako otvoriti profil na OnlyFansu” – majka šokirala sina neobičnim zahtjevom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here