Home Mozaik 37-godišnjak oženio 83-godišnjakinju: ‘Kad vodimo ljubav, mogla bih završiti u bolnici, svejedno...

37-godišnjak oženio 83-godišnjakinju: ‘Kad vodimo ljubav, mogla bih završiti u bolnici, svejedno se jako volimo’

628
0

Mohamed i Iris u braku su već dvije godine. Razlika između njih dvoje je 46 godina. Par je otkrio pikantne detalje o svom seksualnom životu

On je 37-godišnji Egipćanin, ona je 83-godišnja baka Engleskinja: par se upoznao u grupi na Facebooku i svoju vezu dijele na YouTubeu: “Tako te volim”.
Mohamed Ahmed Ibriham i Iris Jones u sretnom su braku dvije godine: za sada ništa čudno. Osim što muškarac ima 37 godina, a žena 83 godine. Njih su se dvoje upoznali na Facebook grupi 2019. godine: od tada su se zaljubili, vjenčali i obećali jedno drugome vječnu ljubav.
Nakon početnog kontakta putem chata, par se osobno upoznao u studenom 2019., a zatim se vjenčao u Kairu godinu dana kasnije.

“Sretan sam jer nam je druga godišnjica braka. Sretan sam jer smo zajedno. Puno te volim, naša ljubav je rasla iz dana u dan.”
kaže Mohamed u videu na svom YouTube kanalu. Zapravo, par dokumentira svoju vezu, redovito dijeleći snimke svog svakodnevnog života u obalnom gradu North Somerset u Engleskoj.

Iris i Mohamed: detalji o ljubavnom životu i…


Na posljednjoj snimci Mohamed prikazuje Iris kako ulazi u autobus.
Ona mu mahne da ode, ali on inzistira da ostane i pozdravi se. Dok ona sjeda, on crta srce na prozoru i ispisuje njihove inicijale.
U prošlosti su njih dvoje također otkrili detalje o svom seksualnom životu, tijekom emisije This Morning na ITV-u. Iris je sve ostavila zapanjenim kada je ovako odgovorila na pitanje o seksualnom odnosu, iznenadivši sve.

“Moja koža je vrlo tanka, poput tkanine. Mohamed mora biti oprezan kad me zgrabi. Dere mi kožu, koža na mojim nogama je vrlo, vrlo tanka. Kada je riječ o vođenju ljubavi, to može biti bolno. Mogla bih završiti na hitnoj s razderanom kožom, ali to smo popravili jer ponekad to radimo u psećem stilu.”

83-godišnjakinja je kasnije otkrila voditeljima TV emisije Phillipu Schofieldu i Holly Willoughby da, prije nego što je upoznala Mohameda, nije bila s muškarcem 35 godina. “Prvi put kad smo radili “ono” osjećala sam se kao djevica.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here