Home Mozaik VIDEO Nastavnica se počela skidati tijekom nastave, učenici gledali u šoku

VIDEO Nastavnica se počela skidati tijekom nastave, učenici gledali u šoku

328
0

No, ono što se sa sigurnošću može reći je da je privukla pažnju mališana koji uživaju u svakom predavanju

Veronika Duke, četrdesetsedmogodišnja učiteljica iz španjolskog grada Valladolida, svakako nije uobičajena učiteljica na kakvu smo svi navikli, prvenstveno zbog načina na koji poučava svoje učenike. No, ono što se sa sigurnošću da zna kako privući pažnju svojih učenika. Duke je započela svoj prvi takav sat otkopčavanjem i skidanjem kaputa nakon što je ušla u učionicu, što je natjeralo neke učenike da vrisnu od uzbuđenja i zatim prasnu u smijeh, dok su drugi cičali od oduševljenja. Naime, pred njih se pojavila u kostimu s oslikanim kompletnim ljudskim organima, mišićima, tkivima, kostima i zglobovima, kako bi učenici imali uvid kako izgledaju pluća, srce, crijeva i sve ostalo unutar tijela. Odluka da se ljudsko tijelo studentima predstavi na posve neobičan način popraćena je gromoglasnim pljeskom studenata, a osim toga, profesorica Duke preko noći je iz potpune anonimnosti postala svjetski poznata ličnost nakon što je njezin suprug odlučio podijeliti ženin uzvik na društvenim mrežama.

Inače, četrdesetsedmogodišnja učiteljica nižih razreda na taj se potez odlučila sasvim slučajno nakon što je vidjela oglas na internetu. Tada je odlučila kupiti tijelo oslikano orguljama, a kasnije i tajice te tako studentima ponuditi nešto sasvim novo.

  • Bilo mi je zanimljivo jer se organi vide straga. To je nešto što fotografije u knjigama ne omogućuju – naglasio je Duke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here