Home Najnovije 3u1 tečaj njemačkog jezika za osobe koje traže posao u Njemačkoj

3u1 tečaj njemačkog jezika za osobe koje traže posao u Njemačkoj

2514
0


deutchOMNIA Centar za strane
 jezike organizira ubrzane 3u1 tečajeve njemačkog jezika namijenjene osobama koje imaju namjeru tražiti posao u zemljama njemačkog govornog područja. Republika Njemačka ukinula je 1.7.2015. radne vize građanima Republike Hrvatske što olakšava zapošljavanje hrvatskih radnika u Njemačkoj. S obzirom na tu činjenicu, sve veći broj hrvatskih radnika razmišlja o pronalasku posla na njemačkom tržištu rada.

Za takve polaznike OMNIA Centar za strane jezike osmislio je poseban ubrzani 3u1 tečaj na kojem će kandidati na jednom mjestu dobiti kompletnu uslugu – osim savladavanja osnova njemačkog jezika tečaj uključuje i pomoć oko sastavljanja životopisa na njemačkom jeziku, pripremu odnosno simulaciju razgovora za posao na njemačkom jeziku, a po potrebi i prijevod svih potrebnih dokumenata na njemački jezik uz ovjeru od strane sudskog tumača.

Tečaj se sastoji od 65 sati nastave jezika na kojoj će polaznik savladati osnove njemačkog jezika potrebne za svakodnevnu komunikaciju, a koje odgovaraju jezičnoj razini A1 prema Europskom referentnom okviru za jeziku. Uz sam tečaj, polaznik će dobiti i 5 školskih sati gratis na kojima će uz pomoć profesora sastaviti životopis na njemačkom jeziku te uvježbati prezentacijske vještine potrebne za predstavljanje na razgovoru za posao, kao i simulaciju razgovora za posao na njemačkom jeziku.

Tečaj će se odvijati dinamikom od 8 školskih sati tjedno u terminima koji polaznicima odgovaraju. Cijena tečaja je 2700 kn plativo u dvije rate po 1.350 kn.

Osim nastave, koja se odvija u prostoru centra na adresi Trpimirova 4 (kraj riječkog nebodera), kandidatima će biti dostupne besplatne online konzultacije s profesorom kao i online platforma na kojoj će biti dostupni dodatni materijali za tečaj.

Nastava počinje 21. rujna a broj mjesta je ograničen. Prijave na info@omnia-jezici.com te na brojeve telefona 051 587775, 095 233 5001 i 091 497 5897.

OMNIA Centar za strane jezike prva je škola stranih jezika u Rijeci koja nastavu u potpunosti temelji na interaktivnim rješenjima. Umjesto ploče i flomastera, škola je opremljena interaktivnim pametnim pločama i interaktivnim projektorima, a prvi su u Hrvatsku doveli i SMART Table, pametni stol za djecu. (promo članak)

 

 

Previous articleVIDEO: Bezjak potopio Puležane
Next articleKolaborativni fantastični roman “Flumen obscura”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here