Home Vijesti VIDEO: Riječani podržali ljepotu različitosti

VIDEO: Riječani podržali ljepotu različitosti

371
8

Između 200 i 300 Riječana, mladih, starijih, obitelji s djecom prošetalo je u podne od Trga Grivica preko Korza do Kluba Palach u znak podrške splitskom Prideu. Skup je protekao mirno i bez incidenata osim par sporadičnih verbalnih dobacivanja.

‘Mentalitet koji stoji iza bacanja kamenja na Paradu ponosa u Splitu je isti onaj mentalitet koji stoji iza fizičkog napada na bilo koju osobu koji ima auto krivih registracijskih pločica, koji navija za krivi nogometni klub, koja ide u krivu crkvu, sluša krivu muziku i to je nešto što se danas u Hrvatskoj ne bi smjelo događati’, poručeno je sa skupa.

Rijeka je danas još jednom položila ispit iz tolerancije, a hoćemo li uskoro na Korzu gledati pravi Pride, saznat će se sljedeće godine.(rd)

8 COMMENTS

  1. Kakva ljepota razilicitiosti, ****** koji vodi skupinu ******* i cuvaju ih ko licke medvjede.

    Dobro im je split pokaza sta misli o tome, sve veliki intelektualci u povorci peder do pedera, pocevsis sa Ante Tomice i ostalom ekipom iz Jutarnjeg.

    A glavni promotor ******* je Babic iz Indexa koji je redovan gost tih gey druzenja.

  2. bilo je 4-5 crnokošuljaša, koji su htjeli napast povorku, ali su brzo podvili rep, kad su vidili mupovce.

  3. G.Nilović bolje neka se bavi onim što mu dobro ide, a to je njegov muzej, a gospodu homoseksualce bi molio da Rijeku zaobilđu u njihovim paradama, kao što su to do sada radili, neka se više posvete gradovima poput Splita gdje i inače ima kudikamo više devijantnog ponašanja , raznih bolesnih desničara, glupana punih sebe i tu se savršeno uklapaju i homosi.

  4. Danas, gradonačelnik Obersnel priziva da se gay pride održi u Rijeci, a da će On biti u toj koloni ponosa gay populacije. Već kad nema pojma o održivom razvoju Rijeke, neka bar bude Europljanin, jer to je najlakše. Treba se kamuflirati nesposobnost a ovo je šansa. Kad se održi gay parada Rijeka će procvijetati. Svi će požuriti u Rijeku. ESDSP-ovska vlast ih čekada da ulože u ovaj grad, samo se prije toga trebaju njima obratiti.

  5. Čitam ove komentare i pokušavam vidjet gdje je tu govor mržnje. Ne vidim to. Vjerojatno je administrator već uklonio? Ili svjedočimo novom totalitarizmu? Spriječiti svako drugačije mišljenje. Nije valjda?

  6. to jedan te isti peder pise pod drugim imenom isti post….NE PARADI PEDERSTVA U RIJECI!

Comments are closed.