Home Mozaik 6 malih znakova koji vam daju do znanja da više nije zaljubljen...

6 malih znakova koji vam daju do znanja da više nije zaljubljen u vas

268
0
pexels asad photo maldives 1024960

Odnosno, sve sumnje koje (nehotice) muškarac baca kada više nije zaljubljen u svoju djevojku u pokušaju da je natjera da shvati kako je njihovoj vezi došao kraj

Imate dojam da vaša veza prolazi kroz težak trenutak i želite dešifrirati znakove koji vam govore da vaš dečko više nije zaljubljen u vas? Ok, prije svega mora se reći da svaka veza ima svoje uspone i padove, pa može biti i da je vaš dečko u stvarnosti još uvijek ludo zaljubljen u vas. Samo osjećaj prema vama trenutno guše drugi problemi koji nadilaze par i koji su možda povezani s poslom, zdravljem ili financijama. Ali ako se trenutno ne osjećate sigurni u ljubav, pokušajte jasno sagledati situaciju.

Naravno, moguće je i da je problem unutarnji odnos para i da loše raspoloženje između vas ovisi o nekim češćim nesporazumima ili o stalnom prepucavanju zbog kojeg se, dugoročno gledano, velikim koracima udaljavate jedno od drugoga. Ako je to slučaj, normalno je da sumnjate u njegove osjećaje prema vama. Što učiniti? U tim je slučajevima bitno znati čitati između redaka i dešifrirati one signale koje vam partner nehotice šalje i koji vam mogu pomoći da shvatite voli li vas još uvijek ili ste, nažalost, došli do epiloga vaše veze. Zapravo, postoje neki mali univerzalni signali koji ujedinjuju cijeli muški svemir i koji vam jasno govore da između vas i njega više nema ničega. Da, teško je to prihvatiti, ali uvijek je bolje otkriti neke stvari prije negoli kasnije, razvlačeći priču koja je gotova možda već mjesecima. Točno?

6 znakova koji vam govore da vaš dečko više nije zaljubljen u vas

1. Potreban mu je prostor

Do prije nekog vremena bio je zalijepljen za vas kao dagnja za stijenu, ali sada vaš muškarac nalazi tisuću izgovora da vas ne vidi, bilo zbog neočekivanog radnog sastanka ili zbog one pizze ili zabave s prijateljima koju jednostavno ne smije propustiti. Izgovor za njegovu iznenadnu odvojenost također bi se moglo pripisati tome što je vaša veza bila previše isključiva u prvim razdobljima, što ga je natjeralo da se udalji od svojih najmilijih, natjeravši ga da ostavi po strani sve svoje najveće strasti poput teretane, malog nogometa ili večeri u kafiću s prijateljima. Imati vlastiti prostor je temeljno, pa ako on u određenom trenutku odluči doživjeti vlastite trenutke, jer je taj dio bio zanemario, to nije nužno loš znak. Ali ako ste do sada bili uravnoteženi i oboje ste imali svoj vlastiti prostor, a on sada želi više, budite na oprezu. Ako mu je kao odgovor na njegovu iznenadnu potrebu za svojim prostorom iz usta izašla i rečenica “Moram se pronaći”, onda znajte da je to vrlo jasan signal, samo što vam on ne zna jasno reći jer vas ne želi povrijediti ili, mnogo jednostavnije, jer se boji biti sam.

2. Prestao je raditi stvari za vas

Momak koji izgubi interes za svoju partnericu postaje sebičan, zbog čega joj ne pruža sve male pažnje koje su nekada bile uobičajene. Bilo da je riječ o poklonu iznenađenja ili cvijetu na jastuku ili ljubavnoj poruci zabijenoj u vrata automobila, svejedno je. Sve govori o tome da njegova želja da vas usreći i vidi vaš osmijeh nestaje, baš kao i ljubav koju osjeća prema vama.

3. O vašem odnosu govori na negativan način

Zaljubljeni muškarac želi riješiti sukobe u paru pa, čak i kad se povjerava najbližim prijateljima; između jedne pritužbe i druge, on i dalje traži pametan način da riješi stvar tražeći savjet od svojih najboljih prijatelja za rješavanje problema. Suprotno tome, ako on na vaš odnos gleda negativno i ako njegove stalne pritužbe više nemaju za cilj pronalaženje rješenja, već samo da vas prikažu u lošem svjetlu, to nije dobar znak, jer on traži podršku svojih prijatelja da bi pronašao hrabrost za prekid.

4. Izgubio je interes da ostane u kontaktu

Par koji se voli traži kontakt, a kada nisu zajedno uvijek pronađu opravdanu ispriku za kratki poziv ili ‘nevažnu’ poruku. Međutim, ako on počne izbivati, nestajući satima i satima, to znači da već počinje živjeti svoj život bez vas.

5. Ne odnosi se prema vama s poštovanjem

Veza koja je pri kraju nosi sa sobom ogorčenje, tugu i nervozu. Ako je postao nestrpljiv ili bezobrazan čak i za trivijalne stvari, budite spremni suočiti se s neugodnom situacijom, a možda čak i s raskidom. Sve vaše dosjetke koje je on nekoć smatrao smiješnima i zabavnima više ga ne privlače i, zapravo, gotovo ga počinju živcirati, kao i sve što kažete ili učinite. Ali kada je situacija već tako ugrožena, vrijedi li doista pokušavati sastaviti dijelove?

6. Neobično se zaštitnički ponaša prema svom mobitelu

Ne želimo vas uzbunjivati ​​više nego što je potrebno, ali ako ste primijetili da vaš partner ima neobičnu vezu sa svojim mobitelom, mogli biste postati sumničavi. Naime, nekada vas znao zamoliti da mu ga spremite mobitel u vašu torbicu, a kada bi mu stigla poruka, mirno ju je otvarao pred vašim očima. Danas je ekran uvijek okrenut prema dolje kako vam pogled ne bi pao na ime pošiljatelja na WhatsAppu. Skriva li nešto? Vjerojatno, odnosno, recimo da je sigurno gotovo. To ne znači da vas je prevario ili bilo što drugo, može biti da se ‘samo’ zeza sa svojom starom ljubavi ili s djevojkom koju je nedavno upoznao. No činjenica je da je sva pažnja koju vam je nekad posvećivao sad usmjerena nekom drugom ili, pak, svom mobilnom telefonu s kojim je spojen 24 sata na dan na krajnje sumnjiv način.

Ok, sada kada ste pročitali ovih 6 točaka i shvatili ste da vas vaš partner više ne voli, što trebate učiniti? Korak unatrag je u ovom slučaju temeljan jer daje drugoj osobi priliku da jasno sagleda stvari dok vi u međuvremenu radite na sebi, izvlačeći svu ljepotu koju imate za ponuditi. Vidjet ćete da će vas partner udaljavanjem od njega početi ne uzimati zdravo za gotovo, vraćajući se da vas gleda očima ljubavi. Međutim, ako bi vas udaljenost trajno udaljila, to znači da je bilo suđeno da se stvari ovako završe i da svog princa tek trebate upoznati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here