Home Mozaik 63-godišnja influencerica tvrdi da nije koristila Botox ili filer: upoznajte azijsku zvijezdu...

63-godišnja influencerica tvrdi da nije koristila Botox ili filer: upoznajte azijsku zvijezdu koja bez napora izgleda 20 godina mlađe.

304
0

Sa 63 godine, Gym Tan nije prosječna influencerica na društvenim mrežama.

Bivša modna direktorica rođena u Singapuru postala je djevojka s plakata na Instagramu i TikToku, gdje ima više od 417.000 pratilaca.
Kao @californiaistoocasual, Tan objavljuje svoje fotografije u elegantnoj “odjeći dana” – često s kćeri Myom Miller, 24, u odgovarajućoj odjeći pored sebe.

Komentatori se ne dive samo njezinoj odjeći – koja seže od svilenih haljina bez leđa do sportske odjeće – već i Taninom mladenačkom izgledu i stasu.

Ono što je počelo kao zabava za vrijeme pandemije preraslo je u unosnu karijeru s punim radnim vremenom za Tan, koja sada živi u Kaliforniji, a koja je potpisala oko 50 ugovora za poznate brendove na društvenim mrežama i nekoliko tradicionalnih manekenskih ugovora.
I to unatoč tome što nije imala nikakva kozmetička poboljšanja, koja su uobičajena pojava kod influencerica i menekenki upola mlađih od nje.

“Bez botoksa, bez filera, ništa od toga”, rekla je za Post u intervjuu u Los Angelesu.
Veteranka modne industrije, preselila se iz Singapura u Hong Kong 1989. kako bi radila za proizvođača odjeće Esprit.

U Hong Kongu je živjela 26 godina i tamo je, u svojim kasnim 30-ima, upoznala svog supruga Amerikanca – koji se također pojavljuje na njezinim društvenim mrežama, ali radije ostaje neimenovan.

Oboje su fanatici fitnessa, za svoj prvi spoj istrčali su 5 km (3,1 milju) duž Bowen Roada u Mid-Levelsu na otoku Hong Kong, a vjenčali su se u roku od godinu dana.
Njihovo prvo dijete, Mya, potaknulo je obitelj da se prije deset godina preseli u Kaliforniju kako bi ona i njezin brat, koji sada ima 18 godina, mogli tamo pohađati sveučilište.

View this post on Instagram

A post shared by Gym Tan (@californiaistoocasual)

Mya je također natjerala Tana da počne objavljivati fotografije njezinih odjevnih kombinacija na TikToku u prosincu 2021.

Previous articleEkipu na Fejsu nasmijala simpa fotka komunalnih radnika. Morate vidjeti čega su se dosjetili
Next articleČovjek kojeg je otac napustio u 14. godini snima video lekcije “podučavajući” djecu osnovama života i kućnim zanatima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here