Home Sport Ahmad u Hajduku postao predmet sprdnje

Ahmad u Hajduku postao predmet sprdnje

1125
6

‘Tužan sam i nesretan. S obzirom na status u Hajduku, razloga zadovoljstvu ionako nisam imao, no ovo sad prelazi sve granice. Neću dopustiti da me se vrijeđa i omalovažava’, rekao je stariji Sharbini o svom statusu u momčadi. Kada su stizali na Poljud od njih se očekivao pravi boom, no braća Sharbini nisu opravdala ulogu pojačanja. I dok mlađi Anas još tu i tamo ponekad bljesne, stariji, Ahmad pao je totalno u drugi plan trenera Stanka Poklepovića.

“S obzirom na status u Hajduku, razloga zadovoljstvu ionako nisam imao, ali ovo je korak dalje. Nikoga ne tretiram s manjkom dužnog poštovanja pa se valjda ni mene ne bi smjelo javno podcjenjivati i omalovažavati. I to ne kao igrača nego, daleko teže, kao čovjeka”, rekao je za Sportske stariji Sharbini žaleći se kako je u svlačionici postao predmet sprdnje.

Isto tako iskazao je i nezadovoljstvo zbog Špacine izjave da će u napadu radije dati priliku mlađim igračima, “kako bi producirao domaće igrače, posebno ako su na razini tih drugih ili slabijih”. Podjela na ‘naše i ostale’, nikom nije draga, pa tako ni Ahmadu.

“Ja sam shvatio na koji način razgovara sa mnom, on nije onakav kako ja razgovaram s njim pa je nešto što inače ni ne bi smjelo izaći van zidova svlačionice, završilo na novinskim recima i to u potpuno pogrešnoj interpretaciji. Ne, nisam tražio razjašnjenje. Jučer smo trenirali, profesionalno sam obavio svoj posao i to je sve”, zaključio je Sharbini. (net.hr)

6 COMMENTS

  1. ko vas j—-, i vi i linic i sve ostale prodane duse niste uspjeli dole nista napravit. sad uzivajte, smradovi.

  2. Anas će postati reprezentativac, ali Ahbini se mora vratiti doma. Vrati se u Rijeku i ponovno zabijaj za svoj klub!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here