Home Sport VIDEO: Ahmad u sudačkoj nadoknadi!

VIDEO: Ahmad u sudačkoj nadoknadi!

1196
1

Golom Ahmada Sharbinija u prvoj minuti sudačke nadoknade Rijeka je pred ispunjenom Kantridom nokautirala Hajduka i tako mu upropastila šampionske snove. Riječkog golgetera je sjajno uposlio brat Anas koji ga je nakon prodora po lijevoj strani pogodio u kopačku s oko 30 metara. Oko 7.000 gledatelja imalo je priliku gledati odličnu, uzbudljivu utakmicu kojoj je pridonio dekor na tribinama organiziran povodom Armadinog 22. rođendana.

Prvo poluvrijeme je proteklo u blagoj inicijativi Rijeke ali i opasnijim pokušajima Hajduka koji su, što zbog nespretnosti vlastitih napadača, a što zbog sjajnih reakcija Rijekinog čuvara mreže Mancea na odmor nisu otišli s prednošću.

U drugo poluvrijeme ambicioznije ulaze Splićani koji riječke igračke sabijaju na njihovu polovicu igrališta ali Mance opet održava nulu na semaforu i u svojoj mreži. Kako je vrijeem odmicalo, Riječani sve teže dolaze do daha i 75. minuti konačno kapituliraju nakon što je Marijan Buljat izveo udarac iz kuta, a Vejić bio najviši u skoku – 0:1.

Umjesto potopa, Riječani nalaze snagu za preokret! U 79. minuti Fernandez izvodi korner, a Alen Pamić koristi rupu u obrani gostiju i glavom pronalazi put do mreže – 1:1!

Osokoljeni izjednačenjem ‘bijeli’ kreću po pobjedu. Redaju se opasnosti pred golmanom Splićana Subašićem koji odolijeva sve do sudačke nadoknade u kojoj ga je torpedirao riječki topnik Ahmad Sharbini. Filmski scenarij za veliko slavlje pod stijenama Kantride. (dš)., foto: index

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here