Home Vijesti Aktivan na Viberu: Prijatelji nestalog Splićanina u šoku, ubrzo je stiglo objašnjenje

Aktivan na Viberu: Prijatelji nestalog Splićanina u šoku, ubrzo je stiglo objašnjenje

3200
0

Prijatelji Splićanina Mateja Periša (27), koji je prije više od tri tjedna nestao u Beogradu, sinoć su ostali u šoku kada su vidjeli da je njegov broj u 21.53 sati bio dostupan na Viberu.

Ljudi koji ne gube nadu da će Matej biti pronađen živ odmah su podijelili ovu informaciju, međutim, kako piše Blic, vrlo je vjerojatno da je srbijanska policija, koja danima provjerava sve Periševe kontakte i poruke, preko mobilnog operatera ušla u njegov profil, te se zbog toga pokazalo da je njegov broj aktivan, piše Blic.

Prema rekonstrukciji kretanja Mateje Periša, koju je napravila srpska policija, signal njegovog telefona posljednji put je uhvaćen u blizini Velikog ratnog otoka, na ušću Save u Dunav.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera i na temelju njih napravili rekonstrukciju kretanja Periša, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do trenutka silaska u rijeku Savu, u 1.52 sata poslije ponoći, odakle mu se gubi svaki trag.

Poslednja snimka sa sigurnosnih kamera izazvala je najveći misterij. Lociranjem Matejevog telefona preko baznih stanica, indikativno je bilo kretanje jednog objekta u rijeci Savi, a vrijeme i putanja kretanja ovog objekta se poklapa s kretanjem Periševog telefona.

Kako se vjeruje, telefon je bio u Matejovom džepu kada je on ušao u ledenu Savu kod Beograda na vodi, a posljednji signal je uhvaćen oko kilometar i pol nizvodno. Na prikazanoj video snimci u trenutku koji pokazuje ušće Save u Dunav, vidi se objekt koji se kreće niz rijeku, a vrijeme i mjesto se poklapaju s kretanjem Matejevog telefona.

Previous articleDva tjedna uoči Zimskih olimpijskih igara Kinezi uveli analno testiranje na covid
Next articleReporterku usred javljanja pregazio auto! Podigla se i završila priču pa završila u bolnici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here