Home Mozaik Albanac koji je uhvaćen sa 100 grama kokaina: koristim ga za osobne...

Albanac koji je uhvaćen sa 100 grama kokaina: koristim ga za osobne potrebe jer pomaže protiv mucanja

50
0

Prvo kokain kao čarobni prah protiv mucanja i kao alat za “upade” djevojkama, zatim marihuana koja poništava djelovanje stimulansa i vraća ga u normalu. Tako je Albanac iz talijanskog grada Pesara kojem se sudi za dilanje droge opravdavao posjedovanje te droge koju je policija kod njega pronašla i oduzela. Optuženi je tvrdio da tih 100 grama kokaina i trave koju je imao u vlastitom stanu nikada nije dao drugima, već koristio samo za osobnu upotrebu. Prema njegovim riječima, to je bila njegova osobna terapija za jezični poremećaj od rođenja: mucanje.

Albanac, koji je lani u lipnju završio u pritvoru, predočio je i potvrdu koja pokazuje njegov problem, onaj koji ga je oduvijek sprječavao u odnosima s drugima, a posebno sa suprotnim spolom. I dodao da je rješenje pronašao u kokainu: dovoljna je jedna “crta” i jezik više ne zapinje.

Osjeća kako mu rečenice glatko klize i pretvara se u samouvjerenijeg i hrabrijeg čovjeka. A s curama je lakše započeti razgovor. Šteta, međutim, što tada, nastavio je u sudnici, mora smirivati ​​uzbuđenje izazvano bijelim prahom. I zato mora pušiti marihuanu koja poništava djelovanje kokaina.

Previous articleSupruga zvijezde optužene za silovanje: Volim ga i uvijek ću ga voljeti
Next articleMogu li psi prepoznati je li žena trudna? Evo što kaže znanost

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here