Home Sport Alen Horvat novi trener Rijeke

Alen Horvat novi trener Rijeke

834
0

Ono što se već danima dalo naslutiti danas je dobilo i službenu potvrdu. Elvis Scoria nije više trener riječkog nogometnog prvoligaša. Novi šef bit će dosadašnji trener u omladinskom pogonu Alen Horvat. Najvažnija je to odluka Izvršnog odbora kluba koji se danas sastao na Kantridi kako bi raspravio financijsku problematiku i analizirao planove predsjedništva u tekućem prijelaznom roku, ali je tema trenera bila prva na dnevnom redu. Odmah nakon sjednice IO predsjednik kluba Robert Komen i Scoria su se povukli u svlačionicu. Razgovor nije dugo potrajao.

Nažalost, nakon svih tih medijskih napisa odlučili smo porazgovarati sa Scorijom o koncepciji suradnje, bilo je tih razgovora i prije, ali ovaj je bio usmjeren na koncepciju prijelaznog roka i iduću sezonu. Trener nije, nažalost prihvatio našu koncepciju i dogovorili smo sporazumni rastanak. Meni je jako žao zbog toga jer i dalje stojim iza tvrdnje da je riječ o treneru našega ambijenta, rekao je Komen.

Ime novog trenera? Nikoga nismo kontaktirali jer bi to bilo nekorektno, a novo trenersko riješenje tražit ćemo iz klupskog okruženja ili u samom klubu. Sve će se već sutra znati, završio je Komen, odbivši tako i službeno potvrditi odluku Izvršnog odbora da novi šef struke riječkog nogometnog prvoligaša postane Alen Horvat. (Radio Rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here