Home Mozaik Američka turistica (27) silovana u javnom WC-u u središtu Pariza

Američka turistica (27) silovana u javnom WC-u u središtu Pariza

393
0

Američka turistica (27) silovana je u javnom toaletu u središtu Pariza, što je izazvalo šok pariške javnosti, koja je prometnu zonu uz rijeku Sienu smatrala sigurnom. Zbog silovanja je optužen i priveden 23-godišnji mladić.

Žena je silovana kada je sa svojim dečkom u subotu navečer bila uz Sienu, u središtu turističke četvrti Pariza, nedaleko od katedrale Notre Dame, javlja Guardian. Mnogi turisti i Parižani upravo tamo odlaze na piće ili piknik uz rijeku.

U jedan sat u noći 27-godišnjakinja je otišla na javni toalet u blizini mosta Louis-Philippe. Toalet se nalazi blizu lokalnih barova te je dio novih objekata postavljenih prije šest godina kada je nastupila zabrana vožnje automobilima na području uz rijeku.

Lokalni list Le Parisien izvijestio je da je partner čekao ženu blizu WC-a, ali se zabrinuo jer se dugo zadržala. Prišao je toaletu i čuo plač, a potom je ugledao svoju partnericu.

Zaštitari u tom području priskočili su u pomoć i policija je uhitila muškarca koji živi u naselju Asnières-sur-Seine u blizini Pariza. U prvim razgovorima s policijom poricao je silovanje i rekao da je žena pristala na spolni odnos.

Žena je odmah prebačena u parišku bolnicu. Nakon što je dala iskaz policiji, ona i njezin partner odletjeli su natrag u SAD.

Previous articleU teškoj prometnoj nesreći kod Njivica poginula jedna osoba
Next articleMišković: ‘Ne možemo ni sa Šveđanima? A što se uopće tome čudimo?! Gdje bi mi bili da imamo njihove uvjete.‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here