Home Mozaik Amerikanka se probudila nakon dvije godine kome. Odmah izgovorila: Napao me moj...

Amerikanka se probudila nakon dvije godine kome. Odmah izgovorila: Napao me moj brat

369
0

Amerikanka koja je bila žrtva nasilnog napada probudila se iz dvogodišnje kome i identificirala svog brata kao napadača, prenijeli su lokalni mediji.

Wanda Palmer (51) je u lipnju 2020. godine u svom domu u Cottagevilleu u Zapadnoj Virginiji pretučena i ostavljena da umre. Policija ju je pronašla u lokvi krvi, a bila je tako divljački napadnuta da su vlasti mislile da je mrtva.

– Kada smo stigli tamo, mislili smo da je mrtva, rekao je šerif Jackson Ross Mellenger za MetroNews koji je dodao kako istražitelji nisu imali nikakvih tragova.

– Nije bilo očevidaca, nitko nije živio u kući, nema snimaka nadzornih kamera, nema zapisa mobitela. Nije bilo praktički ničega čime bi se moglo ići naprijed, dodao je.

Međutim, nakon dvije godine Palmer se probudila iz kome, a unatoč oštećenju mozga od napada, mogla je govoriti dovoljno da identificira svog brata Davida Palmera kao navodnog napadača.

David Palmer je nakon toga uhićen i optužen za pokušaj ubojstva i zlonamjerno ranjavanje za koje se vjeruje kako je počinjeno mačetom ili sjekirom.

Previous articleNa Klobučarićevom trgu postavljen STEM park za djecu
Next articleMorski psi napali pet puta u dva tjedna, stručnjak tvrdi da zna razlog za seriju ugriza!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here