Home Mozaik Amerikanka snima recepte s groblja, pogledajte samo što radi S hranom: Sve...

Amerikanka snima recepte s groblja, pogledajte samo što radi S hranom: Sve diže na društvene mreže! (VIDEO)

210
0

Nadgrobni spomenici neke podsjećaju na žalost, a drugima odavanje počasti voljenima. No Amerikanka Rosie Grant na njima je otkrila pravu knjigu kuharskih recepata koju je počela predstavljati na TikToku.

S obzirom na to da “na nadgrobnoj ploči nema puno mjesta”, rekla je da prvo mora pogoditi vrijeme i temperaturu pečenja, prije nego što, zahvaljujući komentarima koje dobije ispod prvog videa, usavrši sljedeće korake.

Na prvi recept s “onog svijeta” naišla je sasvim slučajno. Riječ je bila o bečkim kolačićima s maslacem Naomi Odessa Miller Dawson koja je umrla 2009. u 87. godini života i pokopana na groblju Greenwood u Brooklynu u New Yorku.

@ghostlyarchive Blank space, and I’ll write your name #starbucks #starbuckslover #gravetok #taphophile #cemeteryexploring #cemeterytok #cemeterywandering #tombstonetourist ♬ Blank Space – Taylor Swift

Pokrenula je TikTok profil posvećen neočekivanim stvarima koje se mogu pronaći na posljednjim počivalištima. Na kraju je objavila recept gospođe Dawson na internetu.

Od tog prvog videa, objavljenog u siječnju, Grant je otkrila mnogo recepata, od kojih su joj većinu poslali drugi ljudi na internetu. Privukao je 108.000 pretplatnika.

Previous articleBiden je ‘izgubio živce’ u telefonskom razgovoru sa Zelenskim u lipnju
Next articleNe, ovo nisu djed i unuka: Mnogi su zgroženi kada vide njihove zajedničke slike (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here