Home Sport Anas se vraća na Kantridu?

Anas se vraća na Kantridu?

1584
4

Anas Sharbini ove bi se zime mogao vratiti na Kantridu. Prema riječima njegovog oca Jamala, njegov sadašnji klub Al Ittihad iz Saudijske Arabije ne ispunjava svoje financijske obaveze. Na osnovu tih neplaćanja mogli bi ishoditi slobodne papire. Klub je bez uprave već neko vrijeme i vlada svojevrsni kaos. Još uvijek nisu Hajduku platili dogovoreni odštetni iznos. Ako ga Rijeka želi, za sve bi bilo najbolje da se vrati na Kantridu. Do kraja godine znat ćemo više, rekao je Jamal Sharbini.

Uzme li se u obzir činjenica kako je sve važne odluke u karijerama braće donosio njihov otac, iz Jamalovih riječi lako se da iščitati koju destinaciju u obitelji Sharbini u ovom trenutku drže najboljom opcijom. Na Kantridi mogućnost Anasovog povratka nisu željeli komentirati.

Ne, nemam komentara. Prijelazni rok ionako počinje iduće godine, kratko je rekao sportski direktor bijelih Srećko Juričić.

Neslužbeno, kontakti su već uspostavljeni i iako niti jedna strana to ne želi potvrditi obavljeni su i prvi “informativni razgovori”. Interes je obostran, a uvjete riječkog prvoligaša nije teško predvidjeti: čisti papiri te razumna i prihvatljiva Anasova primanja. (radio rijeka)

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here