Home Vijesti VIDEO: Deložacija propala, sudski nalog izdan na pogrešnu adresu!

VIDEO: Deložacija propala, sudski nalog izdan na pogrešnu adresu!

697
7

Deložacija obitelji Šota iz poslovnog prostora u ulici Ante Starčevića je propala zbog pogrešne adrese sudskog naloga, koji glasi na Ulicu Ante Starčevića 3c umjesto 2! Naime, nakon dolaska sudske ovršiteljice Šota je iz prostora zatražila sudski nalog koji joj nisu htjeli uručiti dok ne otvori vrata. Kako je vrata odbila otvoriti, Šota je zatražila da se nalog pročita okupljenim građanima uz tvrdnju da su došli na krivu adresu. Nakon negodovanja sutkinje i komentara kako svi znaju o kojoj se adresi radi, operacija deložacije je ipak odgođena.


VIDEO: Kanal Ri

Dramatične scene ispred poslovnog prostora privukle su veći broj građana koji su negodovanjem pružali podršku supružnicima Šota pod opsadom. Slavica Šota je pred pokušaj ulaska poručila da stoji uz staklo s druge strane poslovnog prostora kojeg je spremna braniti životom.

7 COMMENTS

  1. Ali sutkinja je izjavila! “da broj je pogrešan,no svi znaju gdje se treba izvršiti deložacija”, kvragu samo ona jedna jedina, nije znala gdje se treba izvršiti deložacija.
    Ne znam dali ste vi primijetili ali ovaj s pajserom liči mi na Arsenija Lupina, nije vrag da je to on?
    No ne brinite Obi je na Katarini i obučava specijalne jedinice za deložaciju, netko je predložio da se nazovu KORZ_arci, no odmah su shvatili da akronim bi moga biti shvaćen kao Korupcijska Organizirana Radna Zona.
    Ops, ma vidi vidi, tko zna šta znaci ono O na kraju kad se kaže korzO

  2. ako je sutkinja to izjavila, odmah otkaz; ima dovoljno pametnih žena koju će ju dostojno zamijeniti na teret poreznih obveznika. A ova sutkinja neka ide prat guzice u inostranstvo već kada ne zna osnovni posao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here