Home Sport Anasa za 2,000.000, i na posudbu Tomića i Šokotu

Anasa za 2,000.000, i na posudbu Tomića i Šokotu

1318
3

Dinamo, Hajduk ili – inozemstvo. Sve su opcije otvorene. Nitko nije potvrdio, ali navodno bi Rijeka pustila Anasa u Dinamo za 2,000.000 eura i dva igrača na posudbi, veznog Tomića i iskusnog internacionalca, napadača Šokotu. Može i hoće li se uopće Dinamo odreći Tomića i Šokote, drugi je problem piše današnji Jutarnji list.

Prije godinu dana Dinamo (čitaj Zdravko Mamić) bio je spreman u Rijekina kapetana uložiti 5,000.000 eura i ponuditi tri igrača. Anas je u međuvremenu postao i reprezentativac, bio na Europskom prvenstvu kao – pridodani član, ali slabe igre Rijeke u jesenskom dijelu utjecale su na cijenu. Bez obzira na to što je predsjednik Rijeke Ivan Vanja Frančišković rekao da vrijedi više od 7,000.000 eura.

Biser s Kantride imao je sjajnih poteza, pa upadao u sivilo apatije. Rubčić tvrdi da je prerastao Rijeku. Anas bi – otišao… Je li to najava da je Rijeka odlučila unovčiti svojeg kapetana? Jer, ulazimo u godinu recesije. U godini na izmaku Rijeka je od prodaje igrača prihodovala 20,000.000 kuna. Valja krenuti istom stazom, a Anas je – najskuplja roba.

3 COMMENTS

 1. Kako moze Rubcic reci da je Anas prerastao Rijeku! Takav trener odmah neka ponudi mandat na raspolaganje Armadi!
  Nitko ne smije biti u njegovim ocima,u ocima uprave navijaca i igraca veci od Rijeke jer u suprotnom Rijeka ce seuvijek nalaziti tamo gdje se i sad nalazi – u donjem dijelu prvoligaske ljestvice!
  Niti je Sharbini prerastao Rijeku (iskreno jos uvijek nije gotov proizvod) nit ce je ikad prerasti kao ni bilo koji igrac koji je igrao,igra ili ce tek igratiti u Rijeci. Trazim odlazak trenera-uprave (onaj mali Rubesa mi se skroz gadi), a ako slucajno Mamic ode iz Dinama predlazem ga za sportskog direktora Rijeke (da se razumijemo o njemu kao osobi neman neko pozitivno misljenje ali zna svoj posao i radi ga jako dobro za razliku od ovog naseg smeca koje Rijeku blati uvijek i svuda)! FORZA FIUME!

 2. Šta je taj Rubčić sebi zamislio? Koja svrha puštanja Anasa u bilokoji klub iz HNLa? I onda još kojekakvi Šokote i Tomići?
  Ne treba on dati svoj mandat na raspolaganje Armadi, nego glavu.
  Malo čovjek pretjeruje.

 3. Da, zanimljivo je kako samo Dinamovci smatraju da Mamic nije dobar za njihov klub. A navijaci svih drugih klubova bi voljeli da jednog takvog imaju za sebe. Ima para i ne srami se potrosit, a ono sto proda – uspije prodat po jako velikoj cijeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here