Home Najnovije Ancelotti: Modrić i Kroos će igrati. Imaju znanje i iskustvo kakvo nema...

Ancelotti: Modrić i Kroos će igrati. Imaju znanje i iskustvo kakvo nema nitko

190
0

Real Madrid na pripremama je u Sjedinjenim Američkim Državama. Uoči početka nove sezone dosta je pitanja na koje trener Carlo Ancelotti mora odgovoriti. U klub je stigao novi veznjak Jude Bellingham, kojeg treba uklopiti u sustav. Pitanje je hoće li Ancelotti ostati vjeran svojoj formaciji ili će, nakon odlaska Karima Benzeme, nešto mijenjati.

Također, na konferenciji za medije novinari su talijanskog trenera pitali kako misli koristiti Luku Modrića i Tonija Kroosa sljedeće sezone. Ancelotti je iskusnom dvojcu povjeravao minute u najbitnijim utakmicama, a najavio je da bi sljedeće sezone moglo opet biti tako.

“Ništa se neće promijeniti u njihovoj ulozi. Oni su igrači s iskustvom i znanjem kakve nitko nema. U našoj momčadi oni su primjer. Dali su ogroman doprinos i nastavit će i sljedeće sezone. Ako je pitanje koliko će minuta igrati, ne znam odgovor na to.

Imat će uloge kao prošlih godina, ali moramo uzeti u obzir da sad imaju veću konkurenciju. Mladi igrači napreduju jako dobro jer mogu promatrati kako igraju Modrić i Kroos”, rekao je Ancelotti. Real prošle sezone nije uspio ponovo dogurati do finala Lige prvaka, a u prvenstvu je završio drugi iza Barcelone.

Previous articleU petak stiže nova jača promjena, osjetno će pasti temperature, moguće su poplave
Next articleVIDEO: Pogledajte trenutak kada se nad Ilirskom Bistricom pojavio tornado!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here