Home Vijesti Anonymousi zaprijetili Vučiću, on im odgovorio fotografijom na kojoj se igra sa...

Anonymousi zaprijetili Vučiću, on im odgovorio fotografijom na kojoj se igra sa psima (FOTO)

123
0

Hakerska skupina Anonymous je objavu na Twitteru posvetila srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću. Anonymousi su postavili i videozapis u kojem uz uvrede i prijetnje govore o posljednjim događajima na Kosovu, piše Nova.rs. “Pozdrav, građani svijeta, ovo je poruka Anonymousa predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću”, započinje poruka.

“Primijetili smo da srpske kriminalne grupe tenzijama i ratnohuškačkim provokacijama na sjeveru Kosova pokušavaju izazvati oružani sukob. Srpski autokratski predsjednik Aleksandar Vučić, marioneta Vladimira Putina, pokušava destabilizirati regiju koristeći mehanizme nasilja i terora ratnog zločinca Slobodana Miloševića, ali zna se da će njegovi pokušaji biti samoubilački”, dodaju.

“Na vrhuncu rata u Ukrajini Srbija je i dalje bila jedina država koja je službeno proglasila savez s Rusijom, odbijajući stalne pozive Zapada da se pridruži sankcijama Europske unije”, istaknuli su Anonymousi.

“I ne samo to, već je Vučić, Putinova marioneta, ponovno pokazao svoju ratobornu revnost kao rušitelj regionalne stabilnosti, ugrožavajući teritorijalni integritet Kosova spominjanjem povratka srpskih snaga na Kosovo, patrolama u pograničnom području, proglašenjem izvanrednog stanja koje on sam kreira kao izgovor da izbjegne suštinu problema: spajanje Srbije s demokratskim svijetom”, nastavljaju.

“Poticanje nasilja, napadi na novinare, napadi na policiju, kosovske institucije i one s međunarodnim mandatom, kao i postavljanje barikada i korištenje inkriminiranih struktura na sjeveru Kosova, dio je strategije vaše vlade za stvaranje stanja napetosti i držanje Kosova i regije taocima retorike prošlosti. Ali nećemo ostati ravnodušni pred ovim terorom”, poručuju.

“Naša kolektivna reakcija bit će odlučna i trenutna. Anonymousi nisu mala grupa nemoćnih ljudi koje treba ignorirati. Mi smo organiziran i globalno aktivan kolektiv istomišljenika i ako ne zaustavite svoje opasne akcije na Kosovu, naša poruka će biti jasna”, naglašavaju.

“Narod Kosova nije bez podrške. Mi smo Anonymousi. Mi smo legija. Mi ne opraštamo. Ne zaboravljamo. Očekujte nas”, zaključuju. Ubrzo nakon objave Anonymousa stigao je i odgovor srpskog čelnika. “Spremamo se za borbu protiv anonimusa”, napisao je Vučić na Instagramu uz fotografiju na kojoj se igra sa psima.

Previous articleVIDEO: Andrew Tate priveden u Rumunjskoj, na imanju pronađeno 6 žena
Next articleMorata umirao od boli pa se čudesno oporavio kad je vidio gol. A onda su ga šokirali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here