Home Vijesti Antolović Jovanoviću: Odgovori mi, ja sam tvoj poslodavac – Jovanović Antoloviću: Ne...

Antolović Jovanoviću: Odgovori mi, ja sam tvoj poslodavac – Jovanović Antoloviću: Ne odgovaram na polupismena i besmislena pitanja!

1014
11

Nastavlja se zanimljiva prepiska između ekološkog aktivista Miće Antolovića i saborskog zastupnika te predsjednika saborskog odbora za suzbijanje korupcije Željka Jovanovića. Antolović je svoj najnoviji dopis poslao emailom na adresu Vlade, Sabora, desetak novinara Novog lista, riječkog aerodroma, HNK Ivan pl Zajc, Ureda Grada Rijeke, Večernjeg lista, Gradske knjižnice, Muzeja moderne i suvremene umjetnosti, Rijekadanas i saborskog zastupnika Jovanovića od kojeg traži odgovore na pitanja koja mu postavlja kao njegov poslodavac – građanin RH.

Antolović od Jovanovića traži komentar na navodno zapošljavanje kćeri sadašnje predsjednice gradskog vijeća Grada Rijeke Doroteje Pešić Bukovac koja se prema Antoloviću zaposlila kao administrator u županijskoj ustanovi “Priroda”. Također, traži komentar i u slučaju člana foruma mladih SDP Rijeke Lorisa Raka za kojeg Antolović tvrdi kako je zaposlen odmah po završetku svog obrazovanja u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti i to ne kao umjetnički kadar.

Antolović Jovanoviću zamjera da otkriva samo HDZ-ove slučajeve nepotizma, korupcije i zapošljavanja po podobnosti, a SDP-ove prešućuje.

Nije trebalo dugo čekati na Jovanovićev odgovor Antoloviću, inače bivšem školskom kolegi.
– Na polupismena i nerijetko besmislena pitanja koja sadrže gomilu grešaka i krivih podataka nemam namjeru odgovarati ni tebi ni bilo kome drugome. Uostalom, postoje nadležna tijela kojima se možeš javiti sa svojim problemima i pitanjima! (rd)

11 COMMENTS

 1. Milivoj ima potpuno pravo !! Jovanović je smeće u rangu najodurnijih HDZ-ovaca tipa: Hebrang, Kalmeta, Šeks, Bebić koji ne dopuštaju da im se išta kaže i za koje NE POSTOJI drukčije mišljenje , a kamo li demokracija.
  Uostalom , cijeli Riječki SDP funkcionira na principu vladajućeg HDZ-a, tj. Rijekom vlada “mali HDZ” , ali samo s logom SDP !
  Zapravo, ja isto plaćam Jovanovića pa neka odgovori ! Zašto ne , ako nema što skrivati ?
  Neće, nego sdandardna Bandićevska floskula: “Neka pravne institucije rade svoj posao ”
  Tako mlad, a takav smrad…još se valjda nada da bi jednog dana bio i “O” 2 !

 2. Jovanović neće moći samo reći da nema namjeru odgovarati na pitanje koje sadrži mnogo krivih podaka, već će morati onda i reći koji su to krivi podatci. I neće moći reći da nema namjeru odgovoriti na pitanje, jer ne radi se o tome želi li on odgovoriti ili ne, i ima li on namjeru ili ne odgovoriti , nego na pitanje, kao službenik građana, mora odgovoriti! Njegovo je što će i kako odgovoriti, ali neka ne misli da neće odgovoriti baš ništa! Nadležne instutucije su tu, ali pitanje nije postavljeno njima nego njemu kao gradskom vijećniku i članu poglavarstva Grada i visokorangiranom SDP-ovcu, pa će na osnovu tih nadležnosti i odgovoriti . To nije samo osnovna pristojnost nego i njegova obveza.

 3. Druže Zvane Antoloviću, samo tako naprijed!
  Hoće li ova učmala selendra, bivša urbana činjenica, tzv. grad Rijeka jednog dana (opet) postati zdrava urbana zajednica?
  Hoće, kad Oberšljamovi i Rakovi ovog grada nestanu s javne scene, kad ih građani jakobinski odlučno potjeraju u jazbine iz kojih su izgmizali.
  Građanska samoupravna direktna demokracija danas! Dolje oberšljamska monarhija!

 4. mene i dalje zanima tko glasuje za taj sdp?
  kako te glave stalno ostaju na vlasti u našem gradu?
  zašto ljudi glasuju za sdp?
  arrrrrghhh….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here