Home Sport Argentinski izbornik misli da su odigrali dobru utakmicu, oglasio se i Leo...

Argentinski izbornik misli da su odigrali dobru utakmicu, oglasio se i Leo Messi

66
0

Treći dan Svjetskog prvenstva donio je najveći šok dosadašnjeg dijela turnira. U prvom kolu skupine C Saudijska Arabija je senzacionalnim preokretom s 2:1 srušila favoriziranu Argentinu. Nakon iznenađujućeg poraza na konferenciji za medije oglasio se argentinski izbornik Lionel Scaloni.

“Bilo nam se jako teško vratiti u utakmicu jer su oni zabili dva pogotka u pet minuta, a to su im bili jedini udarci u okvir gola. Da su sva naša zaleđa bili golovi… Bila je ovo čudna utakmica. Nemamo drugog izbora nego ustati i nastaviti dalje. Mislim da je moja momčad odigrala dobru utakmicu. Imamo još dva nastupa u skupini. Ovo je tužan dan, ali moramo ići dalje”, rekao je Scaloni.

“Dobro smo ušli u utakmicu, ali na ovakvim natjecanjima nemamo pravo na pogrešku. Ovaj poraz nam je stigao u najgorem trenutku. Došli smo u pozitivnom nizu, koji je nekad morao puknuti. Srećom, imamo još dvije utakmice za izvući se. Moji igrači su povrijeđeni i traže način kako da preokrenu situaciju. Moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice”, zaključio je.

Oglasio se i Leo Messi.

“Nema isprika. Moramo biti ujedinjeniji nego ikad. Ova grupa je teška i to je pokazala naša utakmica. U ovoj situaciji dugo nismo bili i ovo je pravi trenutak da pokažemo koliko vrijedimo”, rekao je Messi i dodao: “Ovo je težak udarac za nas, nismo očekivali ovakav start natjecanja. Moramo se pripremiti za ono što dolazi i pobijediti.”

Previous articleU Ukrajini gube rat pa su bacili oko na novu državu: ‘Sve je puno Rusa ali i nacista!’ (VIDEO)
Next articlePredsjednica Liste za Rijeku na konferenciji EFA ženskog foruma: Osnaživanje i umrežavanje žena na europskoj razini

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here