Home Sport Armada napala igrače HNK Rijeka: ‘Vaš odmor na Kvarneru je gotov!’

Armada napala igrače HNK Rijeka: ‘Vaš odmor na Kvarneru je gotov!’

1672
0

Armada, skupina najžešćih navijača Rijeke, objavila je na svojoj Facebook stranici nekoliko fotografija. Na fotografijama se vidi presretanje klušpskog autobusa na naplatnim kućicama ispred kojih navijači pale baklje. Uz objavu stoji opis: “Ništa nije sveto, sve je bruto i neto! Vaš odmor na Kvarneru i gaženje našeg kluba je gotovo!”

Izgleda je riječ o reakciji Armade na posljednja dešavanja u klubu. Podsjetimo, Rijeka je zbog loših rezultata odlučila kazniti igrače, a oni su se požalili Hrvatskoj udruzi Nogometni sindikat. Ona je stala na stranu igrača te navodi kako kriterij za kažnjavanje igrača ne može biti subjektivni dojam, a u tu domenu spada ocjena ‘loše izvedbe’.

Čini se kako Armadi ovakav postupak njihovih igrača nije najbolje legao, a već su ranije tijekom sezone navijanjem dali do znanja da su iznimno nezadovoljni rezultatima. Podsjetimo, Rijeka je odradila vrlo slab prvi dio sezone u SuperSport HNL-u te je u 17 odigranih utakmica osvojila svega 15 bodova i nalazi se na osmom mjestu prvenstvene ljestvice.

Previous articleBožićna bajka u Parku prirode održat će se od 16. do 18. prosinca
Next articlePogledajte spektakularan gol Richarlisona za 2:0 Brazila protiv Srbije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here