Sport

Armada večeras priprema spektakl na 31. rođendan!

Armada večeras priprema spektakl na 31. rođendan!

Armada danas na Rujevici slavi 31. rođendan povodom kojeg priprema spektakl na tribinama. Tim povodom prenosimo Armadinu objavu za javnost:

Stigli su nam oni dani u godini, kad smo sve ponosniji, a opet stariji. Pokret grada na Rječini koji je svakim danom sve brojniji u ovom dijelu godine slavi svoj rođendan. Nikada to nije bio samo jedan dan, nikada to nije bilo bez emocija jer previše je generacija stasalo u Armadi da bi to bila samo usputna zabava. Neki su već svoju djecu odgojili na tribini, prepustili im mjesto u srcu tribine gdje su oni nekada stajali.

Proslave rođendana Armade nekada su na Zapadu naše Kantride bile vrhunac sezone, ali ne zbog borbe za naslov prvaka, Europu ili čak ostanak, nego za mjesto koje ništa ne znači. Tradicija se nastavljala s godinama i uvijek je proslava rođendana na tribini bila posebna. Koreografije su jedan od prepoznatljivijih simbola naše grupe, a tako će biti i u utorak, 8.svibnja. Možda su se neki razmazili pa bi htjeli da dižemo koreografiju protiv Intera iz Milana, no mi ne dižemo koreografiju zbog protivnika nego zbog nas i našeg kluba, grada, cijelog Kvarnera!

Zato vas pozivamo da dođete na utakmicu u utorak od 20 sati i sudjelujete u posebnoj rođendanskoj koreografiji kao što su nekada bile na Kantridi, slobodno zatvorite oči i na trenutak se vratite na stari Zapad, zapjevajte iz sveg glasa i srca: : Volim te Rijeko!!

No, to nije sve, uvijek je uz rođendan išla i prava fešta, a kao i nebrojeni broj puta, bit će opet na Kantridi. Pozivamo vas u subotu, 12. svibnja, na Kantridu od 19 sati na slavljenički koncert i druženje na starom mjestu! Za dobru zabavu osim starog društva i brojnih generacija bit će zaduženi PleteRI!!

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sport

More in Sport

Armada objavila novu pjesmu, sviđa li vam se?

spJanuary 15, 2019

Uvjerljiva pobjeda Primorja u Budvi!

spJanuary 12, 2019

Bundesligaš prejak za ‘bijele’, tri gola u mreži Rijeke

spJanuary 12, 2019

Rijeka danas protiv Wolfburga

spJanuary 12, 2019

HNTV prenosi utakmice Rijeke na pripremama u Portugalu

spJanuary 10, 2019

Leonard Zuta: Hvala svima na podršci!

spJanuary 9, 2019

Heber u Shenzen za 7 milijuna eura?

spJanuary 7, 2019

Ivan Mance: Bit ćemo spremni reagirati u slučaju izlaznih transfera

spJanuary 6, 2019

Zuta na odlasku, Rijeci 400.000 eura?

spJanuary 5, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.