Home Najnovije AS oderao Carla Ancelottija, razlog je Luka Modrić!

AS oderao Carla Ancelottija, razlog je Luka Modrić!

216
0

Bio je svjestan Luka Modrić da pokraj ‘mladih lavova’ neće imati minutažu kao prethodnih godina, ali s obzirom na to da i dalje igra na najvišem nivou, očekivao je barem poštenu borbu, to jest da će trener Ancelotti dozirati minutažu prema prikazanom na treninzima.

Naglasio je i Modrić u jednom trenutku kako bi želio igrati više, ali nije dizao ‘glas’. U jednom je trenutku to umjesto njega učinio Predrag Mijatović, otkrivši kako se hrvatski veznjak ljuti što ulazi s klupe. Naravno, predstava protiv Barcelone, u kojoj je kreirao preokret i pobjedu Kraljeva, daju za pravo Modriću i Mijatoviću.

Tako u svojoj kolumni piše novinar AS-a Antonio Romero.

‘Hrvat ima pravo na ljutnju kada vidimo kako igra i u kakvoj je formi. Kod Reala vidim preveliku želju da umirovi legendarnog nogometaša. Carlo Ancelotti više gleda njegove godine nego njegove igre kada bira početni sastav. Očito je kako je Modrić, koji se bliži 40. godini, odigrao dvije utakmice na vrhunskoj razini u samo par dana. Kriminal je ostaviti Modrića na klupi u najtežim utakmicama. Realov stožer mora izabrati dane tijekom sezone kada će Modrić ‘odrezati’ odmor, ali kada su ovakve velike utakmice u pitanju, Modrić mora biti na terenu’, napisao je kolumnist AS-a, te nastavio.

‘Modrić je ušao u igru dok je Barcelona bila superiorna i promijenio je ritam utakmice. Real je imao velikih problema u stvaranju prilika, ali je Modrić donio veći posjed lopte i bolji protok igre. Osvojio je sve, ali Modrić i dalje prkosi izazovima kao što to rade velikani. Ne prigovara, stisnuo je zube i pokazao kako oni koji se klade na njegovu mirovinu još moraju čekati’.(Tportal)

Previous articleStjuardesa otkrila pravu istinu o higijeni u avionima: Toaleti jesu prljavi, ali ova stvar je još groznija
Next articleAmerikanac je mislio da ga žena Bosanka uči domaće fraze, umjesto toga je isplanirala nešto drugo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here