Home Mozaik Stjuardesa otkrila pravu istinu o higijeni u avionima: Toaleti jesu prljavi, ali...

Stjuardesa otkrila pravu istinu o higijeni u avionima: Toaleti jesu prljavi, ali ova stvar je još groznija

205
0

Mnogi koji putuju avionom ne razmišljaju o detaljima poput onih o higijeni koja se provodi unutar ovog prijevoznog sredstva. Upravo je zato komentar jedne stjuardese na Redditu izazvao veliku buru.

– Ja sam stjuardesa i apeliram na ljude da, ako je ikako moguće, ne koriste toalet u avionu tijekom leta. Ne shvaćaš koliko je to prljavo. Avionski toaleti se gotovo nikada ne dezinficiraju temeljito jer za to jednostavno nikad nema dovoljno vremena. Oni se samo djelomično brišu između dva leta. Mnogi se pitaju postoji li još jedan toalet za stjuardese, jer nas ljudi tamo rijetko viđaju. To je zato što smo se navikli da što više ne koristimo toalet iz aviona – objasnila je ova žena, a o tome je pisao i Daily Mirror.

Ova priča bila je tek uvodna tema, jer se na nju nadovezala još jedna stjuardesa koja samouvjereno tvrdi da zahodi nisu najprljavija mjesta u avionu te da ih ima i prljavijih.

– Studija iz 2015. koju je objavio Forbes dokazala je da WC zapravo nije najprljavije mjesto u avionu. Prema tom izvješću, poluge na naslonima sjedala, koje imaju namjenu stolića za kavu, imaju osam puta više bakterija od WC-a u avionu. Gotovo nikad se ne brišu, a tko ih sve dira, sam Bog zna. Mrzim toalete u avionu iz sasvim drugog razloga. Često razmišljamo o ljudima koji ne izađu kao mrtvi. Mnogo mojih kolega i ja dugo nismo mogli saznati za jednog onesviještenog gospodina, a srećom je bio živ, ali je imao infarkt – objasnila je druga žena.

Ubrzo su uslijedili komentari.

– Mogu samo zamisliti što pokupe oni koji imaju intimne odnose u toaletima aviona tijekom leta!

– Djeca se prva hvataju za te naslone iza sjedala, iako sam im nekoliko puta skrenula pažnju.

– Srećom, nemam novaca za avion pa o tome još ne moram brinuti.

Previous articleVIDEO: Rulja upala na aerodrom u Rusiji, tražila Židove!
Next articleAS oderao Carla Ancelottija, razlog je Luka Modrić!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here