Home Mozaik Baby Lasagna nastupa u Novom Sadu: ‘Prevrće mi se u želucu i...

Baby Lasagna nastupa u Novom Sadu: ‘Prevrće mi se u želucu i imam tremu’

101
0
c08fab1e 433e 4dd4 9594 5c371f46595f
Instagram

Danas je prvi dan Exit Festivala, jednog od najpoznatijih glazbenih događaja u regiji, koji se održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Čast da otvori festival pripala je Baby Lasagni, koji će svojim nastupom započeti ovaj glazbeni spektakl.

Nastupi Novih Glazbenih Zvijezda

Na pozornici će Baby Lasagnu pratiti umjetnici nove generacije poput Iniko i Buraka Jetera. Kao specijalni gost nastupit će Dimas Kudajbergen, cijenjeni svjetski vokal koji će zasigurno ostaviti publiku bez daha. Također, festival će ugostiti Alison Vonderlend i srpsku glazbenicu Teyu Doru, koja je ove godine predstavljala Srbiju na Eurosongu.

Dobrodošlica Novosađana

Marko, poznat po svojim energičnim nastupima, nedavno je na Instagramu najavio svoj dolazak u Srbiju, objavivši fotografije sa Sea Star Festivala održanog u Umagu. “Brojanje dana do dolaska na Exit Festival pozornicu i prvog posjeta Srbiji. Dolazite li?” upitao je svoje fanove. Mnogi Novosađani su mu u komentarima poželjeli dobrodošlicu i lijep provod te iskazali uzbuđenje zbog njegovog nastupa.

Uzbuđenje Pred Nastup

Marko nije krio svoje uzbuđenje pred nastup na Exitu: “Exit će biti najveća pozornica na kojoj ću nastupiti. Prevrće mi se u želucu i imam tremu, ali jedva čekam da zasviramo”, izjavio je nedavno.

Pozornica u Čast Nikole Tesle

Ove godine, Exit Festival će obilježiti rođendan velikog znanstvenika Nikole Tesle. Pod sloganom “Probudimo naše supermoći zajedno”, glavna bina dobila je ime po Tesli. Tijekom pet dana festivala, na 40 različitih bina nastupit će oko 1000 umjetnika, a posebna atrakcija bit će Dance Arena, koja uvijek privlači veliki broj posjetitelja svojim spektakularnim nastupima i atmosferom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here