Home Mozaik Bajkovit Advent u Općini Fužine

Bajkovit Advent u Općini Fužine

486
0

Posjetite Općinu Fužine u adventsko vrijeme jer vas očekuje bajkovita pozornica na otvorenom i bogat programu kojem ćete bezrezervno uživati. Otvorenje Adventa u Općini Fužine održat će se u subotu, 27. studenoga u 12 sati kada možete uživati u glazbenom programu, kićenju jelke u organizaciji Društva naša djeca, paljenju 1. Adventske svijeće, jahanju konjića na igralištu pod branom, vožnji oko jezera Bajer sa simpatičnim Ujom i konjićem Liscom, malenim konjićem Hugom i veselim Djedom Božićnjakom.

U nedjelju, 28. studenoga ne propustite jedinstven koncertni spektakl koji se održava u špilji Vrelo gdje ćete od 16 sati uživati u ljepotama podzemlja uz glazbeni nastup Goranke i Marina Tuhtana.

Tijekom vikenda, od petka do nedjelje, u adventsko vrijeme interesantan program prati i bogata ponuda domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova, slasne delicije lokalnih ugostitelja, brojne igre za djecu, a u izletištu Šumska bajka svakog vikenda od 10 do 16 sati se organizira prigodni program: paljenje Adventskih baklji, kićenje bora, pokloni iznenađenja i ljekovito piće dobrodošlice za odrasle.

Svakako rezervirajte smještaj na području Općine Fužine već sada, posebno ako želite uživati u jedinstvenom dočeku Nove godine u podne koji se održava 31. prosinca. Na raspolaganju su vam hotel Bitoraj, Lovački dom Arnika, hostel Fužinarka kuća kao i niz kuća za odmor, apartmana i soba kod privatnih iznajmljivača. Više informacija o programu u vrijeme adventa, sadržajima, smještaju i datumima održavanja svih događanja možete dobiti na Facebook stranicama Tourist info Fužine @tfuzine.

Previous article‘Ne možeš ostati normalna ako spavaš sa 10 osoba dnevno’: Ana progovorila o elitnoj prostituciji
Next articleJesus o Seferovićevom promašaju: Nisam to vidio u 30 godina svoje karijere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here