Home Mozaik BBC među najluđe trenutke Eurosonga uvrstio i Let 3! (VIDEO)

BBC među najluđe trenutke Eurosonga uvrstio i Let 3! (VIDEO)

101
0

Britanski BBC objavio je na svojim društvenim mrežama kratak video u kojem je sažeo, prema njihovu mišljenju, najluđe trenutke na ovogodišnjem finalu Eurosonga, a među kojima se našao i Let 3.

Let 3 je u BBC-jevu videu uvršten kao posljednji najluđi trenutak Eurosonga, a izdvojen je trenutak kada jedan od članova benda jaše na raketama. Letovci su upravo s tim svojim ludim nastupom osvojili srca publike, koja im je na kraju dala dovoljno bodova da završe na solidnom 13. mjestu.

Nadalje, spomenimo da niti jedan od spomenutih ludih trenutaka nije bio dio pobjedničke točke i izvedbe, a BBC je uvrstio i jedan trenutak koji čak nije imao veze s natjecateljima.

Kao prvi ludi trenutak izdvojili su onaj u kojem je engleska komičarka Melanie Giedroyc “pravila” maslac odjevena u poljsku mljekaricu. Komičarka je dinamično udarala po maslacu i pritom je radila razne grimase gledajući ravno u kameru. Bila je to referenca na nastup Poljaka iz 2014. godine.

Nadalje, u videu se potom pojavljuje Kaarija, predstavnik Finske, s pjesmo Cha Cha Cha. Finci su na ovogodišnjem Eurosongu zamalo pobijedili, a ostali su kratki za 57 bodova za pobjednicom Loreen.

Nakon njih BBC je uvrstio nastup Moldavije i njihovu pjesmu Soarele si luna, a izdvojen je trenutak u kojem muškarac patuljastog rasta energično svira flautu.

Potom slijedi njemačka heavy metal grupa Lord of the Lost i njihova pjesma Blood & Glitter, a izdvojen je trenutak u kojem vrište u pjesmi.

Previous articleSve padalo sa zgrade, bijesna žena napravila kaos zbog muževih afera: A onda se pojavila ljubavnica u minici (VIDEO)
Next articleU subotu 3. lipnja trči se 48. Kastafski kros

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here