Home Mozaik Beba se zaglavila iza komode, ali to nije sve: Njena reakcija je...

Beba se zaglavila iza komode, ali to nije sve: Njena reakcija je urnebesna, ljudi plaču od smijeha (VIDEO)

105
0
1509171 screenshot 20240526 182616 ls
1509171 screenshot 20240526 182616 ls

Zgode i nezgode s bebama uvijek su najsmješnije. Jedna preslatka beba bila je malo nestašna i napravila nešto što ju je, zahvaljujući internetu, proslavilo u cijelom svijetu.

Njezina mama često na svom Instagram profilu dijeli smiješne videe iz života svoje kćeri. Takav je i ovaj video, u kojem se vidi da je beba zapela iza komode. Beba je bila potpuno mirna, a njezin je odgovor nasmijao milijune ljudi. Iako je video snimljen prije više od godinu dana, majka ga je nedavno ponovno podijelila, a video je u nekoliko tjedana postao viralan internetom i pregledan više od 50 milijuna puta.

Na njoj se vidi mama kako snima svoju kćer Tessu, a u opisu je napisala: “Ovo je vjerojatno najsmješnija stvar koju je ikad napravila”. Majka je vrlo smireno pitala bebu je li zapela, zbog čega se može pretpostaviti da djevojčici ovo nije bio prvi put. Beba ju je samo slatko pogledala i odgovorila joj: “Zapela je. Malena je svojim ponašanjem i smirenošću nasmijala mnoge koji su njen video podijelili na društvenim mrežama. Majka je napisala da nije mogla pretpostaviti da je video njene bebe postala bi tako popularna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here