Home Vijesti Bernie: Nisam znao da me Slavica ostavlja

Bernie: Nisam znao da me Slavica ostavlja

293
0

Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone, nakon što je njegova supruga Slavica Ecclestone podnijela zahtjev za razvod braka, izjavio je kako nije bio svjestan da ga žena zaista planira ostaviti. 78-godišnji milijarder začudio se kada je doznao da njegova žena želi rastavu, koju je već pokrenula kod odvjetnika podnijevši zahtjev za brakorazvodni postupak.

Bivša manekenka, 50-godišnja Slavica, potvrdila je da je podnijela zahtjev razvoda putem PR agencije Borkowski. Zbunjeni Ecclestone, koji “nije bio svjestan da se to uistinu događa”, novinarima je na upite o Slavičinom potpisivanju papira za razvod odgovorio: “Stvarno? Oh, vidjet ćemo. Nisam niti znao da ima PR agenciju., moram saznati to sve što sam načuo.”

Najskuplji razvod u britanskoj povijesti?

Bernie i Slavica bili su u braku 24 godine, u kojem imaju dvije kćeri 24-godišnju Tamaru i 20-godišnju Petru. Uvijek su bili deklarirani kao neobičan par počevši od činjenice da je atraktivna Slavica od svog supruga viša čak 25 centimetara do velike razlike u godinama, a u zadnje vrijeme se naveliko nagađalo o bračnoj krizi što se na kraju pokazalo istinitim. Priča je kulminirala kad se Slavica prošlog mjeseca, dok je njezin suprug bio službeno u Brazilu, odselila iz obiteljskog doma u Chelseaju. Tada je Bernie, koji očito jedini nije bio svjestan događaja oko sebe, odbacio priče o raskidu i objasnio da se Slavica privremeno iselila, jer je bila nervozna zbog buke s gradilišta u susjedstvu.

U brakorazvodnom postupku Slavicu će zastupati Liz Vernon, koju britanski mediji najviše povezuju s pobjedom Karen Parlour nakon njezina razvoda od nogometaša Raya Parloura 2005. S obzirom na to da je Bernie “težak” više od 17 milijardi kuna , ovaj razvod se već deklarira kao najveći u povijesti razvodnih parnica. (Index.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here