Home Vijesti Beroš tuži sve koji tvrde da je ostao dužan ali zapovjednik CZ...

Beroš tuži sve koji tvrde da je ostao dužan ali zapovjednik CZ kaže: Platio sam preostale dvije kune!

1648
0

Nakon što se ministar zdravstva Vili Beroš u nedjelju požalio kako je došao u kafić na Narodnom trgu u Zadru te mu je konobarica poslužila kavu ne noseći zaštitnu masku nakon čega je demonstrativno napustio kafić, gosti tog kafića ispričali su da je ministar ostao dužan za kave, odnosno da nije podmirio račun u potpunosti.

Dvije kave, za Beroša i njegovu suprugu, iznosile su 22 kune, a Beroš je, prema navodima očevidaca, na stol bacio 20 kuna.

Ministar je kasnije demantirao te navode, rekavši da su “ostavili 22 kune, potpuno jasno i otišli”. “Tko god tvrdi da nismo ostavili novac ću ga tužiti jer ja nisam imao sitnog pa je moja supruga izvadila dvije kune u komadu”, poručio je Beroš.

No, prema pisanju portala Kalelarga.info, Beroševo dugovanje podmirio je zapovjednik zadarske Civilne zaštite Mate Lukić.

‘Djelatnica koja je poslužila ministra ima respiratorne probleme’
“Istina je, platio sam preostale dvije kune i ostavio napojnicu umjesto ministra. Ostao je dužan, pa su konobarice bile u strahu da će ih kazniti inspekcija”, rekao je Lukić.

Dodao je kako su obavili nadzor ugostiteljskog objekta te utvrdili da je osoblje nosilo zaštitne maske. “Djelatnica koja je poslužila ministra ima urednu liječničku dokumentaciju da zbog zdravstvenih razloga ne treba nositi masku. Ima respiratorne probleme. Ostalih pet djelatnika poštivalo je epidemiološke mjere”, zaključio je Lukić.

Previous articlePomorska škola Bakar u akciji čišćenja mora
Next articleOd sutra počinje pravo ljeto, temperature idu do 30C!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here