Home Najnovije Bild: Luka Vušković ispisuje povijest, a brata Marija čeka treća runda doping-procesa

Bild: Luka Vušković ispisuje povijest, a brata Marija čeka treća runda doping-procesa

71
0

Njemački Bild u tekstu pod naslovom “Vuškovićev brat ispisuje povijest” govori o Luki (16) i Mariju (21) Vuškoviću. Podsjetimo, Luka je debitirao za prvu momčad Hajduka u porazu od Dinama u SuperSport HNL, da bi par dana kasnije zabio Osijeku u slavlju u SuperSport Hrvatskom kupu, čime je postao najmlađi strijelac u povijesti prve momčadi splitskog kluba.

Mario nije nastupio za HSV od 15. studenog prošle godine jer je na pao na doping-testu. Rezultati B uzorka sredinom siječnja potvrdili su rezultate A uzorka na eritropoetin, koji se smatra dopingom za poboljšavanje performansi i jedno je od najzloglasnijih i najdulje poznatih zabranjenih sredstava u sportu. Suđenje se nastavlja 10. ožujka. “Doping-proces Marija Vuškovića ulazi u treću rundu”, navodi Bild.

“Stoper splitskog Hajduka Luka Vušković nakon 2:1 pobjede protiv Osijeka u Hrvatskom kupu pokazao je kako stalno razmišlja o bratu Mariju”, piše Bild i podsjeća kako je Luka nakon utakmice izjavio kako pogodak Osječanima posvećuje bratu Mariju. “Luka se nada da će Mario uskoro ponovno igrati. Možda će sljedeći sastanak u Frankfurtu razjasniti Marijovu situaciju”, zaključuje Bild.

Previous articleFavorit srpske Dore ispao iz natjecanja zbog Vučića? Navodno mu se zamjerio stihovima
Next articleVIDEO: Traktor uoči četvrtfinala Kupa BiH izorao teren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here