Home Vijesti Biondić: Neka Frljić organizira ispovijest silovanih Vukovarki na pravoslavni Badnjak

Biondić: Neka Frljić organizira ispovijest silovanih Vukovarki na pravoslavni Badnjak

1987
7
Mile Biondić (foto: Lea Domijan Fišter/Radio Rijeka)
Mile Biondić (foto: Lea Domijan Fišter/Radio Rijeka)
Mile Biondić (foto: Lea Domijan Fišter/Radio Rijeka)

Odabir datuma, 05.08. za političke manipulacijie u HNK –u, jest provokacija koja je uz spuštanje hrvatske zastave na pola koplja, postigla svoj učinak, na ulicama Rijeke, istaknuo je Mile Biondić na današnjoj tiskovnoj konferenciji na kojoj je najavljen novi Marš Odgovorne Slobode (MOS 3) za nedjelju.
– Predlažem da se slijedeće godine održi razgovor sa ženama iz Kostrene koje su kao djevojčice promatrale masakr partizanskih krvnika nad Bezedankom u Kostreni, gdje je završio i župnik Župe sv. Ćirila i Metoda, Martin Bubanj. Za njega su “oslobodioci” dva mjeseca nakon njegove likvidacije napisali riješenje o nekakvoj krivici. I to neka organizira 03.05. na Dan oslobođenja Rijeke, te se pobrine da događanje bude otvoreno za javnost. Kao i da se na dan Pravoslanog badnjaka u Rijeci organizira ispovijest silovanih Vukovarki, te da g. Pupovac bude pokrovitelj. Držimo da bi takavi performansi doprinjeli multkulturalnosti i multietničnost u našemu gradu. Gradonačelnik može biti siguran kako će u tome imati našu punu podršku, kao i svih naših sugrađana, zaključio je Biondić.

7 COMMENTS

 1. Dobro zbori gospodin Mile Biondić. Evo, bosančeros Ofrljić i njegov dečko Blažević dobili su vrhunski prijedlog za osmišljavanje sljedeće kazališne sezone u svome “pozorištu”. Predstave moraju biti bezplatne za sve! Izdašni gradonačelnik Vojko Obersnel “dat će dovoljno para” tako da mogu svi prijavljeni na Zavodu za zapošljavanje i bezkućnici te njihove obitelji nazočiti tim vrhunskim povokatorskim uspjesima kazališta/pozorišta. Istom, bilo bi pohvalno da se predstave održavaju na otvorenom prostoru (npr. parkiralište na Delti) tako da možemo pušiti. Prije svake predstave neka nam gradonačelnik Vojko Obersnel održi kakav dirljivi govor, jer on je najveći humanist našega vremena a nakon svake izvedbe neka se gladnim gledateljima i gledaocima podijele porcije sardelica i hljebac kruha. Može barem čaša kiselog vina. Spektakl je zagarantiran, a time će se otvoriti vrata Rijeci glede ustoličenja za prijestolnicu kulture 2020, naravno s istim gradonačelnikom i bosančerosom kao intendantom kazališta/pozorišta. Ipak, euro-ugled važniji je od našega materijalnog siromaštva, ha?

 2. Pa Mile Biondić i njegov savjetnik za kulturna pitanja Sposaric imali su i imaju priliku kandidirati se na izborima , pobijediti i onda izabrati svog intendanta. Ja nisam nikad glasao za Obersnela, ali on je izabrani gradonačelnik i ne mogu se odluke grada mijenjati na ulici, osim ako ne želimo biti Afrika umjesto EU.

 3. Ofrljička tuga pregolema,
  bosančeros traktora već sprema
  Nek putuje sve do Banje Luke,
  da nam sroljo ne padne u ruke

  Blažević je ćelavi pederko,
  mužoljub bi kurce naše mjerko
  Ne će proći, nesretni Marine,
  kacot u glavu tebi tu ne mine

  Obersnel im traktora već glanca,
  nek im Dodik dadne “topla” janjca
  Koridorom put vodi u Srbiju,
  mužoljubci – nek vas tamo biju!

  itd…

  Dakle, nerazgradivo smeće treba izvesti u “treće zemlje”, one zaostale. Tamošnji opančari i geđovani, kad se otrijezne, ne će biti sretni “što” smo im poslali. Ako ove “prognanike” iz Hrvatske odmah zatuku i pretvore u kompost, zaslužuju naše puno poštovanje. I mir svima!

  PS. “Balboa hunter”, osobno sam legalist i poštujem izbor one većine naših sugrađana koji su glasovali za Vojka Obersnela, no, pitanje je koliko on poštuje svoje sugrađane, bez obzira tko je ili nije glasovao za njega. Dovođenjem netalentiranog bosančerosa na mjesto intendanta HNK Ivana pl. Zajca narugao se je svima nama. Nemamo političke oporbe, a u Gradskome vijeću sjede poslušni šonje i to je jedini razlog zašto “odluke grada” treba rješavati na ulici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here